Home Tips Zo vraag je een nieuw nummer aan

Zo vraag je een nieuw nummer aan

1006
DELEN
Nieuw telefoonnummer

Als ondernemer wil je goed bereikbaar zijn voor je klanten en leverancier, waarom het belangrijk is dat je ook telefonisch te vinden bent. Nu kan het zo zijn dat je geen mobiel nummer wilt gebruiken noch dat je vaste lijn verwijst naar je vestigingsplaats, als je bijvoorbeeld geen bezoekadres hebt, je klanten door heel het land verspreid zitten of je wilt niet dat sommige klanten je gaan vermijden vanwege je stad. Dit zijn redenen voor een 085 nummer aanvragen, of een 088-nummer. Dit zijn telefoonnummers die niet aan een specifieke regio zijn gekoppeld en daarmee ook niet kunnen herleiden in welke plaats je gevestigd bent. Wil je nu een 085- of 088-nummer? Dan kun je deze eenvoudig en snel vandaag nog aanvragen.

Welk nummer aanvragen en hoe?

Zowel een nummer dat begint met 085 als met 088 is niet gericht op een specifieke locatie. Het grote verschil tussen de twee is dat je 088-nummers in grote getalen afneemt, honderd nummers per blok, terwijl je 085-nummers per stuk of per blok van tien nummers kunt afnemen. Ben je een kleine organisatie, dan heb je aan een paar nummers voldoende en kun je voor 085 kiezen. Het gebruik van deze nummers gaat via bellen over internet, oftewel VoIP.

Zo snel mogelijk beschikbaar

Zodra je een verzoek doet voor zo’n nieuw nummer, kun je een offerte aanvragen. De eisen hiervoor is dat je een bedrijf hebt en gebruik maakt van een VoIP-telefoon. Zo kun je dit toestel gebruiken om snel aan een telefoonnummer te komen. Het landelijke nummer kun je dan zo gauw mogelijk in jouw bezit krijgen, zodat je telefoon beschikbaar is gesteld om leveranciers mee te contacteren of om bereikbaar te zijn voor jouw klanten. Het hebben van zo’n telefoonnummer is een grote verandering die veel voor je bedrijf kan betekenen, dus maak er zo spoedig mogelijk gebruik van.

Nieuw telefoonnummer aanvragen

Gunstig voor jouw klanten

Voor iedere ondernemer is het belangrijk ter aller tijden telefonisch bereikbaar te zijn. Daarom stappen veel bedrijven over naar deze soort nummers, zodat ze niet aan een locatie vastzitten en meer mensen ze kunnen bereiken. Dit is zeer gunstig voor zo’n bedrijf, want door jezelf bereikbaar te stellen maak je al sneller indruk bij nieuwe klanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here