Home Tips Zó maak je jouw bedrijfspand nog net iets beter

Zó maak je jouw bedrijfspand nog net iets beter

595
DELEN
Zó maak je jouw bedrijfspand nog net iets beter

Als ondernemer met een bedrijf wil je natuurlijk het aller beste voor jouw werknemers. Niet alleen omdat jij tevreden bent met hen en je dit ook wil laten merken, maar omdat het belangrijk is dat zij ook het gevoel hebben dat ze goed en met respect behandeld worden. Om dit te doen, is het met name belangrijk dat de werkomgeving goed is ingericht en rekening houdt met de mensen die hier werken. De volgende dingen kun je doen om het voor zowel jou als jouw werknemers nog net iets prettiger te maken om hier te werken.

1: Een ‘chill’ ruimte

Het is voor werknemers enorm fijn om buiten het harde werken om, soms even een stap terug kunnen nemen en lekker te kunnen ontspannen. Een chill ruimte met comfortabele banken/stoelen, wat muziek, simpele spellen als darten of pool, wat te eten en te drinken en vooral: rust. Door werknemers een plekje te geven waar ze even kunnen ontspannen, kunnen ze kort hierna weer vol goede moed en ideeën aan de slag. Zo verhoog je de productiviteit en voorkom je dat mensen inkakken aan het eind van de dag.

2: Flexibel werken

Dit is natuurlijk niet iets fysieks, maar wel iets wat de werkomgeving goed zal doen. Door werknemers wat flexibiliteit te geven als het gaat om de werkdag, wordt het voor hen een stuk fijner om fulltime te werken. Laat mensen bijvoorbeeld beginnen tussen 7 en 9 en vrij zijn tussen 4 en 6. Zo kunnen mensen die graag vroeg beginnen dit ook doen, of mensen die ‘s ochtends juist nog even willen sporten kunnen later beginnen. Met een schema als dit krijgen jouw werknemers een prettig en gerespecteerd gevoel.

3: Laadpalen voor elektrische auto’s

Laadpalen voor elektrische auto’s

Soms heb je geluk en zit dit al standaard bij een kantoorgebouw. Maar is dit niet zo, omdat het gebouw wat ouder is of om wat voor andere reden dan ook? Dan kun je er als eigenaar van het pand altijd voor kiezen om buiten laadpalen neer te laten zetten. Je kunt een laadpaal kopen online en deze door experts laten installeren, zodat het zeker is dat alles helemaal goed gebeurt. Zo kan iedereen die bij jou werkzaam is en een elektrische auto heeft, zijn of haar auto hier opladen en dat is natuurlijk erg handig. Zoek maar eens op laadpaal plaatsen bedrijf en kijk wat de mogelijkheden zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here