Home Marketing Zo kunnen animaties jouw webshop ondersteunen

Zo kunnen animaties jouw webshop ondersteunen

1523
DELEN
animatie

Laat jouw webshop opvallen met unieke content! Er bestaan inmiddels zoveel webshops met een uitgebreid assortiment of juist voor een niche met specifieke producten en diensten; voor iedereen is online shoppen erg toegankelijk gemaakt. Probeer maar eens tussen al die interessante en waardevolle webshops op te vallen! Gelukkig zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Bijvoorbeeld door het hanteren van extra scherpe prijzen, de verwachtingen van klanten overtreffen zodat zij extra tevreden zijn én door het maken van unieke content. Content creëren kan bestaan uit tekst, afbeeldingen of bewegend beeld. Bewegend beeld wordt steeds belangrijker en het bereik ervan is ook goed meetbaar. Heb je al gedacht aan het produceren van een succesvol script voor jouw animatiefilm? Animaties kunnen jouw webshop geweldig ondersteunen!

Een animatievideo voor jouw webshop

Neem jij online video’s serieus? En wil je de doelgroep van jouw webshop overtuigen met jouw heldere boodschap? Klop dan eens aan voor een brainstorm met Little Sheep Animatiestudio, zodat er met elkaar een geslaagde animatievideo kan worden ontwikkeld die aansluit bij jouw wensen en behoeften. In samenwerking met jou produceren zij een script en wordt de duidelijke voice-over én het design gekozen. De animatievideo zal namelijk volledig kunnen aansluiten bij de huisstijl van jouw webshop.

animiatievideo webshop

Herkenbaar voor de doelgroep

Herkenbaarheid is belangrijk voor de doelgroep, via het design van de film kan dat goed worden gecommuniceerd. Een goede, unieke huisstijl zorgt voor de herkenbaarheid, maar verhoogt bovendien ook de betrouwbaarheid van jouw onderneming. Een consistente stijl draagt bij aan het imago van jouw webshop. Dit kan erg goed worden verwerkt in de animatiefilm die naar wens wordt geproduceerd. Een animatie laten maken kan op verschillende manieren worden ingevuld. Zelfs een uitleganimatie met karakter behoort tot de mogelijkheden!

De boodschap van de animatiefilm

Zorg ervoor dat de boodschap van de animatiefilm laagdrempelig, overtuigend en aantrekkelijk blijft, zodat de doelgroep het begrijpt. Bedenk van te voren welke communicatiedoelstellingen relevant zijn en formuleer deze zo concreet en meetbaar mogelijk. Pas hierbij het begrip SMART toe. SMART staat voor specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdsgebonden. Door doelstellingen SMART te formuleren, is de kans groter dat het met succes wordt behaald.  Bij het maken van een animatiefilm is het ook goed om alvast na te denken over een pakkende pay-off. Dit is de afsluitende zin waarmee een soort samenvatting van de animatiefilm kan worden gecommuniceerd naar de doelgroep. Deze dient ook te blijven hangen bij de doelgroep op een positieve manier, zodat het de consument mag aanzetten tot het gewenste doel en het bijdraagt aan de naamsbekendheid bijvoorbeeld.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here