DELEN

Het moderne werken heeft veel teweeggebracht. Zo is het bijvoorbeeld allang niet meer gebruikelijk dat iedereen aan zijn eigen bureau zit te werken. Vaak worden andere opstellingen gekozen zodat er meer ontspannen gewerkt kan worden en de productiviteit dus hoger is. Loungebanken kunnen hierin een belangrijke rol spelen, maar dat is natuurlijk niet voldoende. Nadat je de banken hebt geplaatst moet je ook nog een aantal andere stappen zetten om te zorgen dat het kantoor de ultieme loungehoek krijgt.

Op het gemak

Loungen op kantoor is iets anders dan loungen in de achtertuin of op het terras. Dat betekent dus ook dat je er net even anders naar moet kijken. De bankstellen moeten bijvoorbeeld net even anders zijn. Er moet immers worden gezorgd dat iedereen zich op het gemak voelt, maar het moet ook weer geen doelloos rondhangen in de hand werken. Iedereen moet zich precies goed voelen om lekker aan de slag te gaan. Zorg dus dat het comfortabel is, maar niet lui wordt. De balans hiertussen vinden is belangrijk.

Andere meubels

Niet alleen de banken zijn van belang. Ook de andere meubels moeten ideaal zijn. Denk bijvoorbeeld aan goede tafels om spullen op kwijt te kunnen. Een glas kunnen neerzetten of schrijfgerei of een laptop kunnen neerleggen is natuurlijk ook belangrijk. Een bank die een beetje verloren in de ruimte staat zal niet gebruikt worden waar hij voor bedoeld is. Staan er echter tafels bij, dan wordt het al een heel ander verhaal. Ook een losse stoel voor zij die niet op de bank willen hangen kan een belangrijke keuze zijn.

De aansluitingen

Werken zonder gebruik te maken van elektriciteit is bijna niet meer denkbaar. Denk alleen al aan het gebruik van laptops en smartphones, die ook opgeladen moeten kunnen worden. Het is dus belangrijk dat de aansluitingen rondom de loungehoek ook goed verzorgd zijn. Dit nodigt uit om er gebruik van te maken en aan de slag te gaan. Als ze niet direct in de buurt zitten, laat ze dan aanleggen. Denk er ook goed over na dat het er voldoende moeten zijn, één stopcontact is geen stopcontact.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here