Home Lifestyle Zo creëer je een flexibele kantoorinrichting

Zo creëer je een flexibele kantoorinrichting

594
DELEN
Zo creëer je een flexibele kantoorinrichting

Een flexibele kantoorinrichting maakt jouw team productiever. Toch zijn kantoorruimtes vaak niet flexibel ingericht. Elke dag op dezelfde plek zitten met hetzelfde uitzicht. Zou jij dit fijn vinden? Wij vinden dat dit anders kan. Hoe je je kantoor flexibel inricht? Simpel! Lees in dit artikel hoe jij je kantoorruimte flexibel kunt richten.

Verstelbaar bureau en ergonomische bureaustoel

Een flexibele werkplek begint bij een verstelbaar bureau. Werken aan een zit-sta bureau voorkomt lichamelijke klachten én maakt je productiever. Ideaal, toch? Kies je voor een handmatig of elektrisch verstelbare bureau? Bij een verstelbaar bureau hoort de juiste bureaustoel. Handig weetje; alle bureaustoelen in onze webshop zijn ergonomisch verantwoord. Kies voor de bureaustoel die jij het mooiste vindt!

Maak jouw kantoorinrichting flexibel

Samen met jouw collega’s op kantoor? Dat is vaak erg rumoerig. Zou jij je ook graag even af willen zonderen? Dat snappen wij! Maar hoe creëer je een afzonder ruimte? SKEPP heeft de oplossing voor jou. Denk aan een Meetingbox voor jouw flexibele kantoorinrichting.

Waarom jij moet kiezen voor een Meetingbox

Een Meetingbox is de ideale plek om je af te zonder. Geen last meer van omgevingsgeluiden. Maar past de Meetingbox wel in jouw kantoor? Ja zeker! De vergaderbox is in verschillende maten verkrijgbaar. De vergaderbox is de ideale toevoeging voor jouw flexibele kantoorinrichting. Waarom? Omdat de Meetingbox modulair is opgebouwd. Je haalt de box makkelijker uit elkaar en verplaatst hem in no-time binnen kantoor.

Ontspanning

Hoe zorg je dat je team gemotiveerd, betrokken en gezond blijft? Easy! Laat ze ontspannen na een tijd inspannen. Creëer een sociaal hart. Zo wordt de onderlinge band versterkt en verbetert het de werksfeer. De mix van inspanning en ontspanning is de basis van jouw flexibele kantoorinrichting.

Richt zelf je kantoor in!

Richt zelf je kantoor in!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? In onze Officeplanner brochure kun jij inspiratie opdoen. Ga zelf aan de slag binnen de virtuele inrichting op onze website. Wil je liever ons advies? Dat kan. Neem telefonisch contact op met de experts van SKEPP!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here