Home Blogs Zakelijke telefonie, welke telefoon past het beste bij mijn bedrijf?

Zakelijke telefonie, welke telefoon past het beste bij mijn bedrijf?

2071
DELEN
Zakelijke telefonie, welke telefoon past het beste bij mijn bedrijf

Bedrijven moeten tegenwoordig echt mobiel zijn, maar in de wereld van mobiele telefonie voor bedrijven zijn er nogal wat mogelijkheden. Ga je bijvoorbeeld voor de gebruiksvriendelijkheid en de waardevastheid van de iPhone met iOS besturingssysteem of kies je toch voor de bredere aanpassingsopties van een smartphone met een Adroid besturingssysteem? Dit is nog maar het begin! Wij maken je graag een beetje wegwijs in de mogelijkheden voor zakelijke telefonie.

Blackberry toestellen voor optimale veiligheid

De Blackberry staat nog altijd bovenaan als het gaat om veiligheid, zeker wanneer er veel van het toestel wordt geëist. De beveiligingsmogelijkheden zijn optimaal, maar niet iedereen kan goed omgaan met een Blackberry.

Een toestel van Microsoft

De telefoons van Microsoft Windows zijn een goede keuze wanneer de mobiele toestellen goed moeten kunnen samenwerken met de laptops en desktops die op de vaste werkplek worden gebruikt. De productiviteit kan altijd behouden worden. Wel kennen deze telefoons een wat minder gebruiksvriendelijke inhoud.

Smartphones van diverse merken

Smartphones zijn natuurlijk helemaal ingeburgerd en zijn van diverse merken te verkrijgen. Zo is de Samsung Galaxy S7 Edge bijvoorbeeld een uitstekende optie. Je kunt eenvoudig in de cloud werken en voor iedere zakelijke klus is er wel een handige app te downloaden. Voor het efficiënt flexibel werken zijn er ook smartphones met een fysiek qwerty toetsenbord.

De ruggedized toestellen

Niet iedere werkplek is even netjes. Zoek je bijvoorbeeld naar goede mobiele toestellen voor de medewerkers die op de bouwplaats werken? Dan is een ruggedized toestel een uitstekende optie. Deze mobiele telefoons zijn stof- en waterdicht, maar zijn daarnaast ook een stuk steviger dan de gewone smartphones. Ze kunnen dus goed tegen een stootje.

Privé en zakelijk in één

Wil je de zakelijke telefoon ook gebruiken voor in de privésfeer? Dan is het goed om te kiezen voor een dual sim toestel. Deze telefoons hebben de optie om twee verschillende simkaarten te plaatsen, waardoor de telefoon gebruikt kan worden voor zowel een zakelijk nummer als een privé nummer. Dit is natuurlijk veel praktischer dan voortdurend met twee mobiele toestellen op zak moeten lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here