Home Financieel Zakelijke hypotheek nodig? Zo financiert u uw bedrijfspand

Zakelijke hypotheek nodig? Zo financiert u uw bedrijfspand

1201
DELEN
Zakelijke hypotheek nodig? Zo financiert u uw bedrijfspand

Wilt u als ondernemer uw bedrijfspand financieren, zodat u deze zelf in eigendom en beheer heeft? Geen discussies meer met de verhuurder en zelf vermogen opbouwen in uw pand in plaats van de huur iedere maand wegbrengen? Weet dan dat er mogelijkheden zijn. 

Of het nu gaat om een werkplaats, opslag, winkelpand, horecalocatie of kapperszaak; uw wilt uw eigen stek. U hebt het rekenwerk gedaan en u weet: bedrijfsmatig is dit een goede keuze. Toch is de kans groot dat de bank niet happig is om aan u een bedrijfspand financiering te verstrekken. Ze vragen meer zekerheden dan u ze kunt geven en financieren niet snel ‘kleinere’ hypotheken van minder dan € 2 miljoen. Gelukkig is er meer mogelijk via alternatieve financieringen.

Waarde van het pand als basis voor uw zakelijke hypotheek 

Maak kennis met Mogelijk Vastgoedfinancieringen, de alternatieve financier van zakelijk vastgoed voor ondernemers. Bij Mogelijk is de waarde van het pand belangrijker dan uw jaarcijfers. Brengt u voldoende eigen middelen mee en vraagt u daarmee een niet te grote lening ten opzichte van de waarde van het pand, dan is het in de meeste gevallen mogelijk om een zakelijke hypotheek te verkrijgen. 

De zakelijke hypotheek wordt gefinancierd door een sterk netwerk aan investeerders. Zij financieren één-op-één. Samen met de geavanceerde technieken van Mogelijk levert dat snelle, succesvolle financieringen voor u als ondernemer op. Zo gaat die goede deal niet aan uw neus voorbij!

Veilige loan-to-value

Neem als voorbeeld een bedrijfsruimte met garagebox met een waarde van € 240.000,-. De ondernemer brengt € 85.000,- eigen geld in en vraagt een lening aan van € 155.000,-. Dat is een loan-to-value van 65%. Omdat Mogelijk het pand als onderpand van de hypotheek heeft, is de loan-to-value in dit voorbeeld voldoende garantie dat het hele leningsbedrag terug kan komen. En dus kon deze ondernemer een zakelijke hypotheek afsluiten

Lage maandlasten, veel flexibiliteit voor u als ondernemer

Lage maandlasten, veel flexibiliteit voor u als ondernemer

De zakelijke hypotheek biedt u als ondernemer veel voordelen. Zo kunnen de maandlasten laag blijven door een lage aflossing terwijl u wel de vrijheid heeft om boetevrij extra af te lossen als u dat wilt. 

Een aanvraag indienen is eenvoudig: in één minuut vult u de quickscan in en binnen twee werkdagen heeft u een voorlopige offerte. In een persoonlijke kennismaking vraagt Mogelijk om extra informatie. Is dat in orde en bent u tevreden over de offerte, dan kan het snel geregeld zijn. Binnen één tot drie weken zit u bij de notaris en kunt u met een zakelijke hypotheek op zak door met ondernemen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here