Home Blogs Xpendy: de opzegservice die jouw dagelijks leven makkelijker maakt

Xpendy: de opzegservice die jouw dagelijks leven makkelijker maakt

675
DELEN

Het opzeggen van abonnementen is tegenwoordig niet altijd meer zo makkelijk. Wanneer je denkt om even een opzegging uit te voeren, beland je vaak in een lange telefonische wachtrij, of er worden je gelijk nieuwe deals aangeboden die betrekking hebben tot het abonnement, waardoor je je bijna bezwaard zou moeten voelen om nee te zeggen. Het gedoe én de tijd die het inneemt, daar zit niemand op te wachten. Ondertussen loopt dat abonnement wel gewoon door, terwijl je daar geen gebruik meer van maakt. Dat is toch zonde van je geld?

Wat is Xpendy?

Xpendy is een opzegservice die het voor consumenten gemakkelijker maakt om hun abonnementen op te zeggen. Wanneer je zelf een opzegging wil uitvoeren, komen daar stiekem veel dingen bij kijken: welke informatie is allemaal relevant om in mijn opzeggingsbrief te verwerken? Wat is het adres van het hoofdkantoor waar de brief naartoe moet worden verzonden? Zal de brief goed aankomen? Xpendy helpt jou in het opzegging proces en hiervoor hoef jij maar een paar stappen te doorlopen. Het enige dat jij hoeft te doen is het invullen van je NAW-gegevens en het selecteren van de service die je wil opzeggen. Hierna gaat Xpendy automatisch aan de slag met het opstellen van één of meerdere opzegbrieven, die hierna aangetekend worden verzonden naar de desbetreffende service(s). Op deze manier heb jij geen omkijken meer naar je opzegging.

Kosten Xpendy

De kosten voor het opzeggen bedragen in Nederland €29,95. Via een track & trace code kun je je brief volgen en wanneer de brief is ontvangen bij het hoofdkantoor van de service, hebben zij wettelijk 10 werkdagen de tijd om de opzegging te verwerken. Aangezien Xpendy de opzegbrief altijd aangetekend verzendt, is de service wettelijk verplicht om de opzegging uit te voeren. Verder dient de track & trace code ook als een bewijs van ontvangst. Op deze manier ben je gegarandeerd van een succesvolle opzegging.

Ervaringen Xpendy

Er zijn verschillende situaties waarin opzeggen als extra lastig kan worden ervaren. Denk aan een verhuizing, een emigratie of in het geval van het overlijden van een naaste. In dit soort gevallen moeten er vaak meerdere abonnementen opgezegd worden. Via Xpendy kun je dan ook meerdere opzeggingen tegelijkertijd uitvoeren. De ervaringen met Xpendy zijn erg positief. Dit is onder andere terug te zien in Trustpilot, waarin Xpendy bijna 4 van de 5 sterren scoort.

Netflix opzeggen via Xpendy

De categorie streamingdiensten is een van de populairste categorieën die via Xpendy wordt opgezegd. Ga bij jezelf maar eens na bij hoeveel streamingdiensten jij een abonnement hebt lopen. Misschien weet je dat niet uit je hoeft of sterker nog: misschien maak je niet eens optimaal gebruik van al die diensten. Je zult niet de enige zijn die én Netflix en Videoland én Amazon Prime heeft. Je abonnement op Netflix opzeggen? Via Xpendy ben je er binnen een paar klikken, zonder gedoe, van af. Je abonnementen opzeggen was nog nooit zo makkelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here