Home Lifestyle Wat zijn de voordelen van een zakelijke fietslease?

Wat zijn de voordelen van een zakelijke fietslease?

1111
DELEN
Fiets zakelijk leasen

Een zakelijke fietslease kent vele voordelen, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Daarom besteden wij uitgebreid aandacht aan de voordelen van zakelijk fietsleasen voor werkgevers en uiteraard ook aan de voordelen van een fietslease voor  werknemers. Neem daarom de tijd om na te gaan wat de voordelen zijn, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. Je hebt nog een paar maanden de tijd en dan wordt de regeling ingevoerd. Dit moment wil je namelijk niet missen!

Voordelen zakelijke fietslease werkgever

Er zijn veel voordelen te noemen  rondom het zakelijk fietsleasen voor de werkgever. Het eerste voordeel waar een werkgever mee te maken krijgt is de keuzevrijheid. Bij het BikeProject heb je namelijk volledige keuzevrijheid als het om de fiets gaat. Je hebt namelijk keuze uit alle fietsmerken. Een bijkomend voordeel heeft te maken met de secundaire voorwaarden. Werkgevers kunnen werknemers namelijk goedkoop een fiets van de zaak aanbieden of laten leasen voor een paar euro in de maand.

Gezondheid werknemers

Fietsen levert ook een bijdrage aan de gezondheid van de werknemers. Het zorgt namelijk voor meer vitaliteit en ook de kosten van ziekteverzuim zullen afnemen.  Het is goed als werkgever dat je laat zien dat je begaan bent met de gezondheid van je werknemers. Het is een manier om te investeren en dat zal ook weer beloond worden. Je kunt op deze manier nog eenvoudiger werknemers vinden, welke voor de lange termijn bij je bedrijf blijven werken.

Zakelijke fietslease

Voordelen zakelijke fietslease werknemer

Er zijn diverse voordelen omtrent de zakelijke fietslease voor  een werknemer. Om te beginnen kan er gesproken worden over een kostenbesparing. Er kan namelijk geld worden bespaard op de aanschaf van een fiets. Het kan ook als een uitdaging worden gezien onder collega’s, wie maakt het meeste gebruik van de fiets? Hoe dan ook is het voor de gezondheid van de werknemers en fiscaal gezien, erg aantrekkelijk om te kiezen voor het leasen van fietsen.

Voordelen afwegen en keuzes maken

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er erg veel voordelen te noemen voor zowel de werkgever als de werknemers. Al met al is het dus een zeer bewuste en goede keuze om er ook wat mee te doen. Daarnaast worden files zo ook aangepakt als meer mensen met de fiets naar het werk gaan. Nog een extra voordeel, waar iedereen wat aan heeft!

Bekijk voor je eigen bedrijf wat de mogelijkheden zijn,  voor een fietslease op zakelijk gebied. De investering wordt namelijk op meerdere fronten terugverdiend, en het is ook meer dan de moeite waard. Zie het ook echt als een meerwaarde voor je bedrijf en voor je werknemers. Je laat op deze manier zien dat je gemotiveerd bent om ook wat voor hen te doen en daarom is keuzes maken hierin een goede eerste stap!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here