Home Online Marketing Wat zijn de opties voor een zakelijke website maken?

Wat zijn de opties voor een zakelijke website maken?

904
DELEN
Wat zijn de opties voor een zakelijke website maken

Zakelijke websites zijn een absolute must-have. Of je nou een zzp’er of een onderneming met 25 werknemers hebt, een eigen website of webshop betekent 24/7 online vertegenwoordiging van jouw merk en bedrijf. Je moet jouw website dus zien als een (gratis) werknemer die jouw onderneming continue voor jou vertegenwoordigd. Het mooie aan de hedendaagse techniek is dat het vrij duurzaam is. Je hoeft niet iedere week een nieuwe website te maken, wanneer het staat, dan staat het. Maar hoe begin je ermee? Wat zijn je opties? In dit artikel lees je alles over waar je het beste kunt beginnen.

3 manieren om een ​​website te bouwen

Optie 1: Een specialist inhuren.

Betaal een professionele webdesigner om een ​​site voor jou te bouwen. Niet iedereen heeft de tijd om zelf een website te bouwen. Wanneer je een advocaat of plastisch chirurg bent, dan besteed je jouw tijd natuurlijk mogelijk liever aan je specialise. In dit geval kan je beter iemand anders inhuren om een website voor je te maken. Kijk altijd naar wat tijd voor je betekent. Zeker wanneer je een aardig budget hebt. Iedereen kan tegenwoordig met de juiste tools zelf een zakelijke website maken​, maar de vraag is of je er tijd voor hebt. Stel dat het je kostbare uren kost dan kan je natuurlijk veel beter iemand anders inhuren om de klus te klaren. Denk hierbij aan een prijskaartje van rond de 1000 euro voor een simpele website. Maar, wie weet levert deze bespaarde tijd je wellicht veel meer op.

Optie 2. Gebruik een website builder tool

Tools om een website mee te maken bestaan al een tijdje. Zo heb je Wix, Jimdo en JouwWeb. Het 100% Nederlandstalige Jouwweb biedt een eenvoudige oplossing die een ​website maken leuk en creatief maakt. Wanneer je een website builder als deze gebruikt hoef je geen rekening te houden met leren van codetalen. Codetalen leren is complex en vooral tijdrovend. Een website builder ontzorgt je daarin met een gebruiksvriendelijke editor. Waarmee je allerlei website elementen eenvoudig sleep en neerzet waar je ze wilt hebben.

3. Leer HTML, CSS en PHP

Een website maken middels het leren van codetalen is een lang proces. Deze route is enkel aan te raden voor diegene die een baan ambiëren in de wereld van web development. Hiervoor kan je HTML editors als ​Dreamweaver​ of Frontpage gebruiken. Maar, daar heb je gezien de complexiteit wel de juiste vaardigheden en wilskracht voor nodig. Voor beginnende ondernemers is dit waarschijnlijk de minst waarschijnlijke route in verband met budget en tijdsbesteding. Ga dus vooral voor iets wat je op korte termijn het meeste oplevert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here