Home Tech Waarom werken met laptops binnen jouw bedrijf?

Waarom werken met laptops binnen jouw bedrijf?

861
DELEN
Waarom werken met laptops binnen jouw bedrijf

Veel bedrijven werken sinds jaar en dag met vaste computers. Toch zien we steeds vaker dat bedrijven hun desktops vervangen door laptops. Werkt jouw personeel ook nog met een vaste computer? Dan is het zeker het overwegen waard om over te stappen naar laptops. Wij zetten hier de voordelen van werken met laptops binnen jouw bedrijf op een rijtje.

Geen vaste werkplekken meer nodig

Werkt jouw personeel momenteel nog met een vaste computer? Dan is de kans groot dat zij op de werkvloer allemaal hun eigen bureau hebben. Binnen sommige bedrijven is de indeling al jarenlang hetzelfde. Wil je dat jouw medewerkers vaker door elkaar gaan zitten? Kies dan voor flexibele werkplekken. Met vaste computers is dit wat lastig, zeker als jouw personeel documenten lokaal opslaat. In dat geval moeten zijn telkens dezelfde computer gebruiken. Als jij jouw personeel laat werken met laptops, zijn er geen vaste werkplekken meer nodig. Iedereen heeft dan immers zijn eigen computer, waardoor zij op iedere plek kunnen werken.

Jouw personeel kan vanuit huis werken

Jouw personeel kan vanuit huis werken

Steeds meer bedrijven bieden hun personeel de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Wil jij jouw medewerkers ook meer vrijheid geven? Vervang vaste computers dan door een Dell laptop. Jouw personeel kan een laptop namelijk meenemen naar huis. Hierdoor hoeven zijn niet per se naar kantoor te komen om hun werk uit te voeren. Bovendien kunnen zij met een laptop bijvoorbeeld ook op locatie bij een klant werken. Medewerkers worden hierdoor flexibeler en daar plukt jouw bedrijf de vruchten van.

Zakelijke laptops kunnen tegen een stootje

Veel ondernemers denken dat een laptop breekbaar is. Dit is begrijpelijk, want de huidige apparaten zijn bijzonder dun. Hierdoor denk jij mogelijk dat laptops niet tegen een stootje kunnen. Kies je voor een zakelijke laptop? Dan hoef je hier niet bang voor te zijn. Waarom niet? Omdat zakelijke laptops van betere kwaliteit zijn dan laptops voor consumenten. Zo is de behuizing bijvoorbeeld vaak van aluminium in plaats van plastic. Ook is het scharnierwerk doorgaans van betere kwaliteit. Al met al zorgt dit ervoor dat een zakelijke laptop (meestal) een langere levensduur heeft dan een standaard consumentenlaptop.

Voor welke laptops kies je?

Ben je overtuigd van de voordelen van zakelijke laptops voor jouw bedrijf? Dan wil je de vaste computers waarschijnlijk zo snel mogelijk vervangen door de draagbare varianten. Probleem is alleen dat je nogal wat te kiezen hebt op het gebied van laptops. Veel ondernemers weten hierdoor niet welke computer zij aan moeten schaffen. Kies nooit lukraak voor een laptop. Als je dit wel doet, is de kans groot dat je na enige tijd spijt krijgt van jouw keuze. Zo moet het apparaat bijvoorbeeld van goede kwaliteit zijn. Daarnaast is een goede accu belangrijk.

Zoek je nog een geschikte laptop voor jouw personeel? Kijk dan eens naar een Dell laptop of naar een  Dell XPS 13. XPS staat voor Xtreme Performance System, waardoor je verzekerd bent van hoge kwaliteit als je voor een van deze laptops kiest. De twee Dell laptops bevatten een nieuwe Intell Core-processor en hebben een razendsnel RAM-geheugen. Daarbij komt dat ze een batterijduur hebben tot wel 22 uur, waardoor jouw personeel niet (te) afhankelijk is van netstroom. Dit maakt dat deze laptops uitermate geschikt zijn voor gebruik binnen jouw bedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here