Home Blogs Waarom jouw kantoor een dakterras moet hebben

Waarom jouw kantoor een dakterras moet hebben

1235
DELEN
Waarom jouw kantoor een dakterras moet hebben

Een dakterras, wie droomt er niet van. En het is echt niet voorbehouden aan de rijken der aarde die in dure villa’s wonen. Steeds meer bedrijven krijgen een dakterras. De ondernemers die dit laten doen ontdekken dat het grote voordelen heeft. Hun medewerkers zijn fitter, hebben minder last van concentratiestoornissen en presteren daardoor beter. De investering is dan ook zeker de moeite waard. Je kunt een dakterras laten realiseren door een deskundig bouwbedrijf.

Het dak op met je collega’s

Als jij ook het dak op wilt met je collega’s dan kun je dit natuurlijk altijd aankaarten bij de directie. Wie weet wil die er serieus naar kijken als je met de juiste argumenten komt. Een belangrijk argument is dat je weer fris aan de slag kunt als je je koffiepauze op het dakterras kunt doorbrengen en even frisse buitenlucht kunt inademen. Ook is het de ideale locatie om met collega’s te sparren over zaken die op het werk spelen. Vaak worden tijdens dit soort informele gesprekken de meest briljante ideeën geboren. De pauze die anders improductief zou zijn geweest wordt op deze manier nuttig besteed.

Zorg voor een veilig dakterras

Een dakterras op kantoor is natuurlijk leuk en het heeft veel voordelen. Maar het moet wel veilig zijn om je op het dak van je kantoor te begeven. En het moet mensen geen mogelijkheid geven om op een confronterende manier een einde aan hun leven te maken, iets wat helaas wel voorkomt. Je kunt kiezen voor Permanente dakrandbeveiliging bij Dakrandbeveiliging.nl. Door een goede beveiliging te laten installeren zorg je ervoor dat het dak door iedereen veilig kan worden betreden. Een val van het dak wordt op deze manier op eenvoudige wijze voorkomen. Je kunt evengoed nog van het mooie uitzicht genieten als je op het dakterras bent maar je bent er onder alle omstandigheden veilig. Dit is ook ideaal als er installaties op het dak staan waar soms onderhoud aan moet worden gepleegd. De monteurs kunnen dan altijd veilig werken.

Wie kan een mooi dakterras aanleggen op mijn kantoor?

Een hierin gespecialiseerd bedrijf kan een mooi dakterras aanleggen op je kantoor. Dit kan met en zonder beplanting. Als je kiest voor beplanting, houd er dan rekening mee dat die ook onderhouden moet worden. Kies altijd voor meubilair dat weerbestendig is zodat je dat niet van het dak hoeft te halen in het najaar en weer terug moet plaatsen als de dagen weer gaan lengen. Wil je ook vergaderen op het dakterras? Zorg dan voor de juiste faciliteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here