Home Automotive Waarom je vandaag nog een Volkswagen Up wilt!

Waarom je vandaag nog een Volkswagen Up wilt!

1511
DELEN
Waarom je vandaag nog een Volkswagen Up wilt!

Opeens was hij daar, de Volkswagen Up. Deze relatief nieuwe auto op de markt zorgde ervoor dat er naast de bekende Polo en Lupo nóg een klein model van Volkswagen op de markt kwam. Of dat niet overbodig was? Op het eerste gezicht zou je zeggen van wel, maar toen wij de Volkswagen Up beter bekeken begrepen wij maar al te goed waarom onze Oosterburen deze auto op de markt hebben geïntroduceerd.

De behendigheid van een auto uit de miniklasse gecombineerd met onevenaarbare Duitse kwaliteit van auto’s. Want laten we eerlijk zijn; Goede auto’s maken, laat dat maar aan de Duitsers over!

Helemaal Up and running met de Volkswagen Up

Het is wellicht wat oppervlakkig om meteen over het uiterlijk te beginnen, maar wanneer wij kijken naar de Volkswagen Up kunnen we er niet omheen. Volkswagen heeft echt even zijn best gedaan om een auto 2.0 te maken. Waar de Polo en Lupo wellicht toch een beetje en ‘00’s-vibe hebben, is de Up helemaal van nu.

Waar het precies door komt? Het is de combinatie van het algehele design met de details zoals de perfect geplaatste lampen en het gebruik van de juiste kleuren. De Up is daarmee de perfecte toevoeging aan jouw algehele look.

En de occasion dan?

Een auto aanschaffen, zeker als het een tweede auto is kan best wat geld kosten. Een goedkoper merk is dan een optie, maar vaak lever je hier wel in qua kwaliteit. Wij raden aan om in dat geval alsnog voor een bekend merk te gaan, maar dan voor een tweedehands.

Nu is de Up een relatief nieuw model, maar er zijn al volop opties op de tweedehands markt verkrijgbaar. Het voordeel van een occasion van een merk als Volkswagen is dat je zeker weet dat hij jaren meegaat. Mocht er namelijk onverhoopt wel iets kapot gaan of vervangen moeten worden; de aanlevering van onderdelen zal nooit een probleem zijn.

Wil jij stijlvol voor de dag komen maar toch overal kunnen parkeren? Behendig door kleine straatjes rijden, maar óók die volle boodschappentassen meenemen? Dan is de Volkswagen Up de auto die jij moet kiezen. Kwaliteit van Volkswagen zoals we hem kennen in een jasje wat helemaal van nu is.

Tel hier de leuke kleuren en de nieuwste technologie bij op, en dat is hoe wij de Volkwagen Up zouden omschrijven. Kortom, met de Volkswagen Up ben jij altijd Up and running!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here