Home Tips Waarom je een kantoorverbouwing beter kunt uitbesteden

Waarom je een kantoorverbouwing beter kunt uitbesteden

866
DELEN
Waarom je een kantoorverbouwing beter kunt uitbesteden

Een kantoorrenovatie is een complex proces. Het gaat niet alleen om het uiterlijk van het kantoor veranderen of gewoon de muren schilderen. De elektronische installaties, het sanitair, de beveiliging en andere voorzieningen moeten worden verbeterd om te voldoen aan de nieuwste normen.

De gemiddelde kosten voor de verbouwing van een kantoorruimte liggen tussen € 2,50 – 3,00 per vierkante meter. Dit betekent dat als je jouw kantoor naar een nieuwe ruimte wilt verhuizen, de kosten alleen al meer dan 150% kunnen bedragen van wat een gemiddelde persoon voor zijn eigen huis betaalt! In dit artikel lees je hoe het uitbesteden van jouw kantoorrenovatie op de lange termijn kan helpen tijd, geld en kopzorgen te besparen.

5 redenen om jouw kantoorrenovatie uit te besteden

Het uitbesteden van jouw kantoorrenovatie is een van de beste beslissingen die je voor jouw bedrijf kunt maken. Hier zijn vijf redenen waarom het gunstig is voor jou en voor jouw werknemers.

1) Het bespaart tijd. Door het niet zelf te doen kun jij je focussen op het verdienen van geld.

2) Je voldoet aan de eisen die de overheid stelt aan een kantoorpand, zoals bijvoorbeeld energielabel c vanaf 2023 bij een kantoorpand  groter is dan 100 m2.

3) Het geeft jouw kantoor een moderne uitstraling. Voor je personeel is het een aangenamere werkplek, waar ze met plezier naar toe gaan. 

4) Het zal de waarde van het pand verhogen.

5) Renoveren is specialistisch werk. Als je geen aannemer of installatiebedrijf bent, kun je dit beter uit handen geven. Hierdoor zullen er ook geen onnodige fouten worden gemaakt.

Hoeveel kost de gemiddelde kantoorrenovatie?

Een kantoorrenovatie kan duur en tijdrovend zijn. Er zijn een aantal dingen die meestal gepaard gaan met de kosten van een kantoorrenovatie. Een van de kosten die vaak over het hoofd gezien wordt bij een kantoorrenovatie is de verhuizing van de medewerkers. Een bedrijf moet tijdens het verbouwingsproces tijdelijke voorzieningen voor zijn medewerkers regelen. Hierdoor is het vaak goedkoper om een renovatie uit te voeren in verschillende fases. Zo hoeft er geen tijdelijke werkplek elders te worden gehuurd, maar kan het vaak met het schuiven van bureaus al worden opgelost. Zorg er in ieder geval voor dat je een professional inhuurt. Dat kan zowel een aannemer zijn als specialisten per vakgebied. Denk aan een elektro installateur die alle elektra vakkundig aansluit. De kosten van deze specialisten zullen zich terugverdienen doordat er veilige installaties geplaats zullen worden met een lange levensduur en een nette afwerking.

Maak van jouw kantoor een plek waar mensen graag werken!

Maak van jouw kantoor een plek waar mensen graag werken!

We bevinden ons in een tijd waarin kantoorruimtes creatief worden. Mensen willen werken op plekken die uniek en creatief zijn, maar ze willen ook hard kunnen werken zonder teveel afleiding. De uitdaging voor werkgevers is om die balans te vinden tussen een creatieve en comfortabele werkruimte voor het personeel. Professionele hulp van BINK Elektro zorgt ervoor dat ook jij een perfecte werkplek voor jouw werknemers kan creëren. De vakkundige medewerkers houden rekening met de laatste Arbo voorwaarden, veiligheid en functionaliteit bij de renovatie van een kantoorpand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here