Home Lifestyle Waarom een baan in de stad Eindhoven leuk is

Waarom een baan in de stad Eindhoven leuk is

793
DELEN
Waarom een baan in de stad Eindhoven leuk is

In het zuiden van het land ligt een hele mooie stad. De stad Eindhoven. Je kunt er heel veel doen en je hoeft je dus nooit te vervelen. In eindhoven kun je goed winkelen, er zijn bioscopen en andere leuke bezienswaardigheden. Met carnaval heb je er de welbekende straat Stratum maar daarover straks meer. Een ding is zeker, als je op zoek bent naar werk Eindhoven, zit je hier goed. Wij vertellen je namelijk precies waarom een baan in deze stad zo leuk is.

Winkelen

De winkelstraten in Eindhoven zijn heel fijn om een lekker middagje te gaan shoppen, je hoeft niet al te ver te lopen om goed te kunnen winkelen. Er zijn een aantal straten waar je heen kunt gaan, daar zul je ook de grote winkels vinden. Mocht je tussendoor zin hebben in een break en wil je ergens koffie drinken of een heerlijke lunch halen, dan is dit zeker mogelijk. In de stad liggen namelijk tussen de winkels door en niet al te ver van elkaar kleine lunch en koffie cafés. Hier is het altijd erg gezellig!

Stratum 

Stratumseind, bijna iedereen in Nederland kent deze straat wel en vele mensen zijn hier, zeker op jonge leeftijd, wel eens geweest. Het is de straat waar je uit kunt gaan en de leukste kroegen kunt bezoeken. Met carnaval is deze straat helemaal vol met mensen die verkleed zijn, vanuit heel Nederland komen mensen naar Eindhoven om carnaval te vieren. De twee meest bezochte en leukste cafés in Stratum zijn momenteel Café Costa en Café Villa Fiesta.  

Bezienswaardigheden

Baan in Eindhoven

Natuurlijk kan het ook zijn dat jouw leven niet om uitgaan draait maar meer om de historie van de stad ontdekken. Je kunt er daarom ook veel museums en andere historische bezienswaardigheden bezoeken.  Er zijn ontzettend veel leuke plekken die je kunt ontdekken. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

  • Prehistorisch dorp
  • Van Abbemuseum
  • Sint-Catharinakerk
  • Philips museum
  • Stadswandelpark 

Wonen en verkeer

Als je wilt gaan werken in Eindhoven is het wel zo fijn als je ook in de buurt kan gaan wonen. Er zijn veel buitenwijken om de stad heen die je met 15 min al kunt bereiken. De stad is omringd met genoeg busstations en het treinstation ligt ook midden in de stad. Kortom je werk is altijd dichtbij. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here