Home Nieuws Vrumona verwacht veel van Holy Soda

Vrumona verwacht veel van Holy Soda

1496
DELEN

Holy Soda is een nieuwe frisdrank van Vrumona. De frisdrank is leverbaar in de smaken appel-cranberry, appel-framboos en peer-perzik. De in Bunnik gevestigde fabrikant noemt Holy Soda `laag in calorieën en voor 100% gemaakt uit natuurlijke ingrediënten`. Doelgroep zijn consumenten die gezonder én duurzamer willen leven, een groeiende groep, zo meent de senior brand manager van Vrumona.

Zo`n 75% van de consumenten vindt dat fabrikanten producten gezonder moeten maken. De discussie over de nadelen van kunstmatige toevoegingen, toegevoegde suikers en veel calorieën is – zeker in het segment frisdranken – momenteel zeer actueel, aldus de senior brand manager. Holy Soda speelt helemaal op deze trend in. De nieuwe frisdrank is gemaakt van natuurlijk Sourcy mineraalwater, met 30% echt fruitsap en stevia als natuurlijke zoetstof.

De potentiële kopersgroep voor Holy Soda bestaat uit 4 miljoen huishoudens, zo meent Vrumona. Vrumona gaat Holy Soda promoten met tv-commercials, sampling en acties op de winkelvloer.

Bron: http://www.distrifood.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here