Home Tips Voordelen van een box huren als ondernemer

Voordelen van een box huren als ondernemer

505
DELEN
Voordelen van een box huren als ondernemer

Als jij een starter bent in het verkopen van producten is een box een handige plek om je producten op te slaan. Ook als je al langer als ondernemer werkt en je niet veel ruimte nodig hebt voor je opslag kan het huren van een box goede optie zijn. Lees hier meer over het huren van een box.

Goede scheidingwerk en privé

Natuurlijk kan jij jouw producten ook thuis bewaren. Echter kan dit een negatief effect hebben op je balans tussen werk en privé. Hoogstwaarschijnlijk zal je de ruimte moeten gebruiken die je voorheen privé gebruikte. Hierdoor heb jij minder ruimte over voor jouw spullen. Als jij vanuit huis werkt heb jij ook al ruimte vrij moeten maken voor jouw thuiswerkplek. Door deze dingen lijkt jouw huis steeds meer op een kantoor en zal jij tijdens jouw vrije tijd regelmatig worden herinnerd aan je werk. Hierdoor kom je minder goed tot rust. Ook kan jij daardoor verleid worden om te gaan werken. Door je producten te bewaren in een box houd jij dus meer ruimte over voor je privé spullen en zal jij beter de scheiding tussen werk en privé kunnen behouden. Er zijn in steeds meer plekken boxen te huur, waardoor er vast wel een box is in jouw buurt.

Goede scheidingwerk en privé

Kosten

Een box huren hoeft niet duur te zijn. Je kunt al een box huren vanaf 8 euro per maand. Dit is de prijs voor een kleine box. Je bent verder geen kosten kwijt aan licht of elektriciteit. Onder sommige voorwaarden kan je de kosten van je box aftrekken bij de belasting van je eigen bedrijf. Als je de box gebruikt voor je producten valt de huur onder zakelijke kosten.

Grootte van de box

Er zijn verschillende formaten boxen. Hoe groter de box, hoe duurder de box. Erg handig van de verschillende formaten boxen is dat je makkelijk kunt wisselen van box als jouw bedrijf groeit. Je hoeft dan ook niet een groot stuk te verhuizen van locatie. Bovendien op het moment dat jij jouw producten brengt naar de box kan je bij sommige aanbieders zoals Huureenbox gratis een aanhanger huren. Ook verkopen sommige aanbieders verpakkingsmateriaal, wat het verhuizen van jouw producten helemaal makkelijk maakt. Een box is vooral ideaal als je geen kantoor hebt en geen echt grote opslag nodig hebt. Je kunt ook nog tijdens de groei van je bedrijf nog wisselen van box, voordat je over moet gaan naar een grotere opslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here