DELEN

De communicatietechnologie heeft ons leven al flink verbeterd, maar de ontwikkeling is nog lang niet klaar. Zo zijn er bijvoorbeeld al enige tijd smartwatches in omloop. Toch kent nog lang niet iedereen de voordelen daarvan. Terwijl ze voor het zakenleven heel veel te bieden kunnen hebben. Een aantal van die voordelen, de vijf belangrijkste om precies te zijn, vind je op deze plek.

1. De communicatie

Eerst en vooral is een smartwatch gemakkelijk met het oog op de communicatie. Dit is vooral met het oog op snelle berichten het geval. De smartwatch is immers niet direct het middel om uitgebreide teksten op uit te werken. Wel kan het helpen om snel onderlinge boodschappen door te geven om bijvoorbeeld processen in gang te zetten. Dit kan het makkelijkst worden gedaan door korte berichtjes die vooraf al zij gecomponeerd. Dit zijn dan als het ware commando’s waarvan iedereen binnen het bedrijf direct weet wat het betekent.

2. Memo’s

Om te typen is de smartwatch misschien niet direct geschikt. Om te spreken is hij echter des te geschikter. Dit betekent dat je er dus heel gemakkelijk en snel memo’s aan jezelf of aan anderen mee kunt opnemen. De horloges hebben een goede ingebouwde dictafoon die je direct kunt gebruiken om gemakkelijk en snel berichtjes die je inspreekt op te nemen en op te slaan. Op een later moment wanneer je het idee kunt uitwerken hoef je dan niet in je geheugen te graven wat dat geweldige plan dat je had ook alweer eigenlijk was.

3. Transacties doen

Wanneer je zakelijk snel wilt handelen, dan betekent dat ook dat je gemakkelijk met je geld moet kunnen werken. Een smartwatch is dan bij uitstek geschikt. Wanneer je het juiste model uitzoekt op Horloge.nl, dan kan je heel gemakkelijk je bankzaken ermee doen. Het is namelijk zo dat het steeds gemakkelijker wordt gemaakt om rechtstreeks betalingen met het horloge te doen. Dit komt bijvoorbeeld doordat er chips in worden gebouwd die vergelijkbaar zijn met andere digitale betaalmiddelen. Zo heb je als het ware je portemonnee of je bankrekening om je pols zitten.

4. Nooit meer sleutels

Wat geldt voor toegang tot zakelijke producten zoals een bankrekening, geldt natuurlijk ook voor toegang tot de fysieke wereld. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden die een smartwatch kunnen bieden met betrekking tot het openen van deuren en kluizen. In plaats van sleutels en codes kan er met behulp van hetzelfde soort chips waarmee ook betalingen worden gedaan worden gezorgd dat de deuren opengaan. Dit maakt het vooral gemakkelijk en een stuk handiger om allerlei zaken te regelen.

5. Handige apps

Het is heel gemakkelijk om heel snel heel veel informatie te ontvangen. Eigenlijk is dit niet anders dan op je smartphone, maar dan een flink stuk kleiner en gemakkelijker mee te nemen en te hanteren. Je hoeft alleen nog maar op je pols te kijken om snel de laatste nieuwtjes door te krijgen. Ook kan je snel zien hoe het met de weersomstandigheden gesteld is en hoe het met de files is. Dit zijn allemaal zaken die op zakelijk gebied een grote rol spelen.

Check de apps voor de smartwatch die jij zeker moet hebben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here