Home Tips Voor je zakelijke reis parkeren bij Schiphol

Voor je zakelijke reis parkeren bij Schiphol

1330
DELEN
Schiphol parkeren

Je reis plannen is niet alleen heel leuk, maar kan tevens best stressend zijn. Je wilt ervoor zorgen dat je alles goed gepland hebt, alle benodigde ingepakt hebt en ervoor gezorgd hebt dat iemand op je huisdieren kan passen in de periode dat je weg bent. Maar hoe zit het met vervoer naar het vliegveld? Het kan best vervelend zijn om met de taxi of tram te gaan wanneer je veel bagage bij je hebt. Het is ook soms vervelend om op anderen te rekenen om je naar Schiphol te brengen. De gemakkelijkste manier is uiteindelijk om je familie zelf naar Schiphol te rijden. Maar natuurlijk mot je er dan voor zorgen dat je je auto op een veilige plek achterlaat. Schiphol helpt je graag daarbij.

Parkeren op P1

Normaliter kun je maar 48 uur bij P1 parkeren bij Schiphol, maar nu heb je ook de mogelijkheid om daar te parkeren wanneer je op reis gaat of een weekendje weg gaat. Het gaat voornamelijk om overdekte parkeerplaatsen en de parkeerplaats ligt niet ver van de vertrek- en aankomsthallen. Binnen enkele minuten heb je het lopend bereikt. Lekker dichtbij dus.

Een plek reserveren is alleen mogelijk wanneer je dat online doet. De kans is groot dat je niet altijd een plek hier zal vinden, omdat dit parkeerterrein alleen open staat tijdens de drukke periodes en het weekend.

Parkeren op P3

Als het niet lukt om bij P1 een parkeerplek Schiphol te krijgen, dan kun je die hoogstwaarschijnlijk bij P3 krijgen. Hier mag je vanaf 3 dagen parkeren en hier mag je kiezen tussen onoverdekt parkeren of garage. P3 ligt een eindje verder dan P1. Je wordt hier dan met een snelbus naar de terminal gebracht. Dat duurt maar 5 minuutjes en een snelbus is om de 10 minuten beschikbaar. Er is een handige in- en uitlaadpunt waar je je bagage kunt achterlaten zodat je niet je hele bagage in de snelbus hoeft mee te voeren.

Parkeren op P4

Verder is er ook nog P4 waar je ook langer dan 3 dagen mag parkeren. Deze is voordeliger, omdat ze minder services hier aanbieden dan bij de andere terreinen. Het is ene compacte en overzichtelijke parkeerterrein en je wordt hier ook met snelbus naar de terminal gebracht. Je hebt hier ook een online reservering nodig en het tarief is afhankelijk van hoe lang je je auto daar parkeert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here