Home Tech Voor de profs: de refurbished iPad

Voor de profs: de refurbished iPad

929
DELEN
Voor de profs de refurbished iPad

De refurbished iPad is de tablet voor de profs. Zeker met de refurbished iPad 2018. Of kun je toch beter de refurbished iPad 2019 kopen? In dit blog leggen we je uit waarom een refurbished iPad de ideale keus is voor profs en vergelijken we de twee tablets. Ook leggen we je uit wat refurbished is en wat de grote voordelen hiervan zijn.

De refurbished iPad

Wat is een refurbished iPad? Refurbished betekent in het Nederlands ‘gereviseerd’. Dit houdt in dat een gebruikt product een tweede leven krijgen maar wél gecontroleerd wordt op alle kritieke punten. Met een refurbished iPad bespaar je niet alleen geld, maar je draagt ook je steentje bij aan een groenere wereld. Dit zit als volgt. Als jij geen gloednieuwe iPad koopt, dan hoeft er ook minder naar delfstoffen te worden gegraven. Een iPad bestaat namelijk uit verschillende ertsen en daarvoor moet er diep gegraven worden. Bij de productie van een nieuwe iPad wordt er ook buiten proportioneel veel water gebuikt. Daarom is de refurbished iPad de oplossing.

De voordelen van de refurbished iPad 2018

De voordelen van de refurbished iPad 2018

De refurbished iPad 2018 is een echte topper. De tablet beschikt over een 9.7 inch scherm en bezit een A10 Fusion chip. Bit betekent dat het bewerken van grote bestanden vlot en soepel verloopt. Ideaal voor de profs dus. Bovendien is er een maximale opslagcapaciteit van 128GB beschikbaar. De refurbished iPad 2018 bezit dus voldoende opslag voor al je foto- en filmmateriaal. Daarnaast beschikt de refurbished iPad 2018 over een prachtig Retina scherm, waardoor al je content er prachtig uitziet. Je kan de refurbished iPad 2018 ontgrendelen met je duim, middels Touch ID.

Of toch de refurbished iPad 2019 kopen?

Wanneer moet je dan de refurbished iPad 2019 kopen? Goede vraag. Maar gelukkig is het antwoord simpel. Je moet de refurbished iPad 2019 kopen als je gebruik wil maken van Apple’s toetsenbord. De refurbished iPad 2019 is namelijk 10.2 inch groot en daarmee is er nu de mogelijkheid om Apple’s eigen toetsenbord eraan te koppelen. Bij de refurbished iPad 2018 was hier nog geen plek voor, dus het is een fijne toevoeging dat dit nu wel kan op de refurbished iPad 2019. Al ga je de refurbished iPad 2019 kopen, dan heb je ook gelijk de mogelijkheid om hem te ontgrendelen met Touch ID. Dus voor beiden iPad’s hoef je niet meer een code in te typen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here