Home Offline marketing Visitekaartjes verleden tijd? Echt niet!

Visitekaartjes verleden tijd? Echt niet!

1729
DELEN
Visitekaartjes verleden tijd Echt niet!

Visitekaartjes zijn de aangewezen manier om informatie over jezelf en je bedrijf prijs te geven. Je kunt hierop de contactgegevens vermelden waarop nieuwe contacten of potentiële klanten je kunnen vinden. Met de intrede van het digitale tijdperk, is er een groeiende discussie of papieren visitekaartjes nog wel nut hebben. Je kunt je afvragen of een visitekaartje nog wel past bij de moderne uitstraling van je bedrijf en of mensen nog wel verwachten dat je deze aan hen uitdeelt. Er zijn echter voldoende redenen te bedenken waarom het in de huidige maatschappij nog steeds zinvol is om visitekaartjes te maken voor je onderneming.

Minder snel vergeten

Door aan verschillende mensen je visitekaartje te geven, zul je minder snel vergeten worden. De naam van je bedrijf blijft zo langer hangen, omdat mensen een plek hebben waar ze deze terug kunnen vinden. Ook staan alle bedrijfsgegevens vermeld, zodat er sneller contact met je kan worden opgezocht. Het kaartje zit in iemands portemonnee of tas en is daarmee sneller terug te halen, dan wanneer iemand je online moet gaan zoeken.

Kieskeuriger bereik

Visitekaartjes limiteren je ergens in de keuze aan wie je de kaartjes meegeeft. Er is een duidelijk prijskaartje aan het aanmaken van visitekaartjes verbonden, waardoor je je kaartjes niet aan zomaar iemand zult meegeven. Je wilt er zeker van zijn dat de kaartjes goed besteed zijn en bij de juiste personen belandt. Je wordt dus kieskeuriger aan wie je je aandacht geeft en dit zal ook op de langere termijn positiever uitvallen. Je leert zo zorgvuldiger je doelgroep herkennen, die eerder geïnteresseerd zijn in je diensten. Zo levert het je uiteindelijk weer meer op, dan wanneer je in het wilde weg op het web gaat adverteren.

Modernisering van visitekaartjes

Om meer aan de moderne trend tegemoet te komen, kun je je visitekaarten pimpen met QR-codes. Dit geeft een moderne twist aan de gebruikelijke visitekaartjes en geeft blijk van je vooruitstrevendheid. Door de QR- code te scannen kunnen mensen ook op hun telefoon je visitekaartje bekijken en digitaal opslaan. Zo kan je visitekaartje nooit meer worden kwijtgeraakt en behoud je de papieren visitekaartjes voor klanten die nog wat minder up-to-date zijn met de technologie.

Visitekaartjes bestellen

Het is nog steeds heel gemakkelijk om een groot aantal visitekaartjes te bestellen en deze voor reclamedoeleinden in te zetten. Visitekaartjes bestellen doe je bij Drukland.nl, waar je kunt kiezen uit diverse modellen, formaten en oplages. Ook kun je zelf bepalen welk soort papier je wilt gebruiken, om duurzaamheid in de hand te werken. Het is mogelijk om een geheel eigen ontwerp te maken, zodat je je huisstijl nog beter kunt benadrukken. Verschillende aanvullende opties optimaliseren het ontwerp, waardoor je gegarandeerd bij de juiste personen zult opvallen met je visitekaartjes. Je kunt kiezen uit gevouwen kaartjes, in Full Colour of PMS, maar altijd voor de goedkoopste prijs in België. Het bestelproces is heel gemakkelijk te starten en worden ze spoedig op locatie afgeleverd. Zo heb je snel de visitekaartjes in huis die het verschil gaan maken voor je onderneming.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here