DELEN

Iedereen werkt hard in jouw bedrijf en de sfeer is goed. Maar zo af en toe is het tijd om samen iets gezelligs te gaan doen. Alleen zou het zonde zijn om te kiezen voor de standaard activiteiten. Samen gaan eten, drinken, midgetgolfen of karten, dat heeft iedereen al eens gedaan. Er zijn veel mogelijkheden om een origineel, actief en gezellig bedrijfsuitje voor je medewerkers te organiseren, zodat jullie allemaal een dag hebben om nooit te vergeten. Bekijk deze vijf tips voor het leukste dagje uit.

1. De Meerkamp

Als je denkt dat je team van afwisseling en uitdaging houdt is een Meerkamp de goede optie. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten om een afwisselend programma samen te stellen. Van een wedstrijd quadrijden tot rolstoeltouwtrekken en van klimmen en abseilen tot een segway race. Samenwerken is belangrijk als je het snelste aan de finish wilt staan!

2. Het I Love Holland Uitje

Voor een team dat van spelletjes houdt is het I Love Holland uitje misschien beter geschikt. Het is iets wat iedereen kan doen en toch hilarisch en gezellig. In teams strijden jullie tegen elkaar om te bepalen wie de meeste kennis heeft over het Nederlandse nieuws, muziek en televisie. Dit gebeurt door leuke spelletjes en maffe uitdagingen. Tussen de rondes door worden er lekkere hapjes gegeten.

3. Secret Agent missie

Met een team kun je ook heel goed mysteries oplossen. Denk aan een Wie is de Mol-spel of een uitje in het thema van de Secret Agent. Bij deze laatste wordt er in groepjes gewerkt om een dreigende ramp te voorkomen. Met speciale voertuigen verplaats je je om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Aan het einde is er nog een speciale missie om af te sluiten.

4. Kookworkshop

Samen koken zorgt voor een gezellige dag vol geur, kleur en smaak. Jullie zullen door te koken onvermoede talenten bij jezelf en anderen ontdekken. Experimenteer met ingrediënten en ontdek bijvoorbeeld de Spaanse, Italiaanse of Indische keuken. Maar je kunt ook kiezen voor een workshop grillen of buiten in de natuur leren koken. Hoe dan ook, jullie zullen na afloop zeker genieten van jullie zelf bereide maaltijd.

5. Escape Room

Wie heeft er nog niet gehoord van de Escape Room? Het is de bedoeling dat jullie als team samen proberen te ontsnappen uit een ruimte met een thema, bijvoorbeeld een kantoor, de Titanic of een ziekenhuis. Hiervoor is geen kracht nodig, maar moeten jullie je verstand gebruiken. Door allerlei puzzels op te lossen kunnen jullie uiteindelijk de deur openen. Maar zijn jullie op tijd?

Misschien heb je nu al een geweldig idee gevonden voor een leuke dag met je team. Maar mocht je nog meer inspiratie willen voor een bedrijfsuitje, dan heeft VVC-Adventure een groot aan bod om uit te kiezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here