Home Nieuws Verzekering.nl neemt Gerust.nl over

Verzekering.nl neemt Gerust.nl over

1933
DELEN

strong>Verzekering.nl, de specialist in het vergelijken van o.a. autoverzekeringen, heeft op 31 maart 2017 bekend gemaakt dat ze de soortgelijke website Gerust.nl overneemt van de Vergelijkverzekeringen groep. Verzekering.nl vergroot hiermee haar marktaandeel en bereik, vooral binnen het segment van de inboedel- en opstalverzekeringen. Door de gebundelde kennis zal de kwaliteit van onze dienstverlening in deze segmenten nóg verder verbeteren. De overname betekent tevens een uitbreiding van het huidige producten- en dienstenpakket van Verzekering.nl. De technologie van Gerust.nl zal direct worden gebruikt ten gunste van de huidige klanten van Verzekering.nl.

Doordat Verzekering.nl de volledige dienstverlening van Gerust.nl overneemt, zal er voor klanten van Gerust.nl in de nieuwe situatie niks veranderen.

“Verzekering.nl heeft de afgelopen jaren een zeer forse groei doorgemaakt. Deze overname is dus een logische vervolgstap”, stelt Michael van Romondt, directeur van Verzekering.nl. “Nieuwe overnames of samenwerkingen met andere partijen op korte termijn”, sluit van Romondt dan ook niet uit.

De markt voor het online vergelijken van verzekeringen groeit nog steeds aanzienlijk. Verzekering.nl heeft als onafhankelijke partij laten zien dat er binnen de huidige vergelijkingsmarkt ruimte bestaat voor een betrouwbaar alternatief, waarbij bezoekers niet alleen kunnen vergelijken, maar ook direct een verzekering kunnen afsluiten, al dan niet geholpen door een van onze ervaren adviseurs.

Over Verzekering.nl Verzekering.nl is in 2014 opgericht en biedt de gebruiker informatie over verschillende soorten verzekeringen. Tevens kan de gebruiker via een vergelijkingstool meerdere verzekeringen van verzekeraars met elkaar vergelijken en uiteindelijk het meest passende afsluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here