Home Financieel Verstandig online beleggen met een app

Verstandig online beleggen met een app

1122
DELEN
Online beleggen app

We zijn allemaal op zoek naar manieren om ons geld meer te laten renderen. Maar als je je geld op een spaarrekening zet, weet je dat de rente tegenwoordig nagenoeg nihil is. Daarom willen steeds meer mensen van start gaan met beleggen. Het rendement op beleggingen is vaak een stuk hoger dan de rente die je op je spaarrekening krijgt. Maar je moet misschien wel een beetje verstand hebben van de beleggingswereld. Tips bij het beleggen kun je dan natuurlijk goed gebruiken.

Beleggen uitbesteden

Veel mensen hebben echter geen of weinig verstand van beleggen, zij laten hun geld liever beleggen door een professional. Men kiest dan vaak voor de geruststellende gedachte dat het geld dan in deskundige handen is. Tegenwoordig zijn er steeds meer online diensten en apps in omloop die jou kunnen helpen bij het beleggen van je geld. Een goed voorbeeld is de beleggingsapp Kendu.

Online beleggen

Wat is Kendu?

Met Kendu laat je je geld door experts beleggen waarbij je gebruikmaakt van een handige app op je telefoon. Op het moment dat je je aanmeldt, krijg je een vragenlijst. Op basis van je antwoorden op vragen over je financiële situatie, je risicobereidheid en je financiële ambities wordt jouw risicoscore vastgesteld. Dat zorgt ervoor dat de experts vervolgens aan de slag gaan met beleggen binnen jouw risicogrenzen.

Vanaf €50

Je kunt bij Kendu al geld inleggen om te beleggen vanaf €50. In de app zie je snel en overzichtelijk welke beleggingen je hebt en wat de waarde ervan is. En als je wilt, kun je ook tips ontvangen om op koers te blijven met het beleggen. Verder is het ook altijd mogelijk om je beleggingen weer te verkopen. Wel een prettig idee toch?

Beleggen kent risico’s. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here