Home Marketing USB sticks inzetten ter promotie

USB sticks inzetten ter promotie

830
DELEN
USB sticks inzetten ter promotie

USB sticks worden nog steeds veel gebruikt ondanks dat alles tegenwoordig via de cloud gaat. Echter zitten er wat nadelen aan de cloud. De cloud is niet altijd zo snel als je zou willen. Daarnaast is de cloud ook niet veilig voor de ervaren hackers. Je wilt niet dat jouw persoonlijke of geheime informatie gelekt wordt. Neem daarom het zekere voor het onzekere en gebruik USB sticks. Misschien verwacht je het niet direct maar USB sticks zijn ideale relatiegeschenken of give-aways. Deze kleine sticks bieden jouw merk, bedrijf of organisatie een grote kans op een succesvolle promotie.

Gebruik van USB sticks op de werkvloer

Is de netwerkverbinding uitgevallen en kan je daardoor niet bij je bestanden op de cloud? Dan is een USB stick de ideale uitkomst. USB sticks worden gebruikt door veel bedrijven, doordat de informatie op deze stick nooit verloren gaat. Het geeft de gebruiker een stukje zekerheid. USB sticks zijn waardevolle geschenken. Laat bepaalde bestanden op de stick zetten, zoals een bedrijfscatalogus of een bedrijfsvideo. Zo ben je ervan verzekerd dat (potentiële) klanten je niet snel vergeten.

In de gezondheidszorg worden USB sticks regelmatig gebruikt. Artsen, dokters, chirurgen en farmaceuten werken met USB sticks om zo dossiers of andere belangrijke informatie van patiënten in te kunnen zien. Ook kunnen dossiers zo op een eenvoudige manier worden getransporteerd. Een toepasselijke stick is de USB stick in de vorm van een spuit. De spuit kan bedrukt worden met de naam van een ziekenhuis, apotheek of een andere organisatie in de gezondheidszorg.

Fotografen schieten de mooiste plaatjes. Deze foto’s zullen uiteindelijk worden gedeeld met de klanten. Door de foto’s over te zetten op een USB stick ben je ervan verzekerd dat ze veilig op het kleine stickje staan. Laat de USB stick bedrukken met het logo van je eigen fotografiebedrijf. Kies daarnaast voor een persoonlijke benadering en laat de sticks bedrukken met de naam van de ontvanger. Of kies voor een USB stick in de vorm van een camera zodat je op een originele manier de foto’s kan overhandigen.

USB sticks bedrukken

USB sticks bedrukken

Wil je USB sticks inzetten ter promotie? Dan adviseren wij om ze te laten bedrukken. De sticks kunnen bedrukt worden naar wens. Denk hierbij aan een bedrukking met naam, logo of tekst. Wil je er een persoonlijke boodschap op laten zetten? Ook dat is mogelijk. Wij houden rekening met je persoonlijke wensen. De USB sticks worden bedrukt in eigen drukkerij. Wil jij een USB stick het liefst zelf ontwerpen? Wij brengen jouw ontwerp tot leven, zodat jij de USB stick in de gewenste vorm ontvangt. Jij bepaalt de vorm, de kleuren en het logo. Hierdoor onderscheid jij je van de concurrentie en creëer je een uniek relatiegeschenk of give-away.

Verras je relaties en medewerkers en promoot zo je bedrijf op een speciale manier. Door de inzet van bedrukte USB sticks vergroot jij je naamsbekendheid. Een USB stick is een veelzijdig product en kan door iedereen gebruikt worden. Met bedrukte USB sticks spreek je een brede doelgroep aan. Door de inzet van bedrukte USB sticks zullen de ontvangers je bedrijf of organisatie niet snel vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here