Home Automotive Upgrade jouw bedrijfsauto met deze 5 gadgets

Upgrade jouw bedrijfsauto met deze 5 gadgets

1862
DELEN
Upgrade jouw bedrijfsauto met deze 5 gadgets

Het is voor menig werknemer een aangename bonus, als je van het bedrijf waarvoor je werkt een bedrijfsauto tot je beschikking krijgt. Je bespaart zo aanzienlijk op maandelijkse kosten voor onderhoud en gebruik van een auto en kunt bovendien genieten van een belastingvoordeel, aangezien een deel van de kilometers die je maakt, kunt declareren. Er is niets leukers dan de bedrijfsauto verder te upgraden met allerlei aantrekkelijke en vernuftige gadgets. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor te bedenken.

1 Parkeersensoren

Parkeren kan een uitdaging zijn, waardoor het upgraden van jouw bedrijfsauto met een parkeersensor zeker geen overbodige luxe zal zijn. Een dergelijke sensor bestaat uit een module met een luidspreker, die heel gemakkelijk zijn uit het zicht zijn weg te werken. Door de luidspreker weet je precies wanneer je een obstakel, als een muur of paaltje, nadert. Een krachtig signaal maakt je bewust van elk obstakel binnen 2 meter van je bumper, waardoor je hier omheen kunt manoeuvreren. Je kunt verschillende parkeersensoren vergelijken om de juiste te kiezen voor jouw leaseauto.

2 Parrot Carkit

Als je voor je werk veel op de weg zit, is het belangrijk dat je de tijd nuttig invult en alsnog enkele belangrijke gesprekken kunt voeren. Veiligheid op de weg staat hierbij voorop.  Met de Parrot Carkit kun je heel gemakkelijk handsfree bellen tijdens het rijden. Om een goede bereikbaarheid te realiseren, hoef je enkel het compacte scherm op het dashboard te installeren. Een handsfree set inbouwen is zo heel snel gedaan.

3 Dashboard camera’s

Met een goede dashboard camera kun je al je dagelijkse ritten opnemen en een compilatie maken van alles wat er op de weg gebeurd. Ook in geval van een ongeluk, bij jezelf of een ander op weg, heb je beeldmateriaal bij de hand om de situatie helder te krijgen. Uiteraard kun je zo ook je dagelijkse bezigheden en tochten in de auto vastleggen, wat kan bijdragen aan optimale bedrijfsvideo’s.

4 Bluetooth Carkit

Als je door de week voor je werk lang onderweg bent in de auto, wil je je ritten wel zo aangenaam mogelijk maken. Door een Bluetooth Carkit te installeren, kun je optimaal genieten van een uitstekende geluidsinstallatie en zo urenlang uit volle borst meezingen met je favoriete muziek. Met de Bluetooth Carkit verbind je heel gemakkelijk je smartphone met de elektronica in je auto en kun je handsfree mp3’tjes afspelen.

5 Dodehoekspiegel

Veiligheid gaat altijd voorop. Door een alarm te installeren die waarschuwt, zodra er sprake is dat persoon of voorwerp zich binnen een dode hoek bevindt, weet je altijd dat je bedachtzaam moet zijn en bepaalde bewegingen met de auto beter kunt uitstellen. Een dergelijke gadget is heel gemakkelijk te installeren en je hebt er gelijk een wereld van profijt aan. Zeker als je met grotere bedrijfsauto’s rijdt, is dit een tool die geenszins mag ontbreken. Je voorkomt zo dat er ongelukken gebeuren, waar je zelf ook lang last van zult hebben. Met dergelijke gadgets behaal je snel een update voor je bedrijfsauto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here