Home Tech Top 5 zakelijke Android toestellen van dit moment

Top 5 zakelijke Android toestellen van dit moment

2662
DELEN
zakelijke android toestellen

Een goede smartphone onmisbaar voor de zakelijke gebruiker. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit van een smartphone is. Voor de zakelijke smartphone gebruiker staan er een aantal zaken centraal: betrouwbaarheid, functionaliteit en snelheid. Een zakelijke smartphone moet dan ook aan specifieke zaken voldoen. Uitgebreide agenda’s, goede mailprogramma’s en natuurlijk voldoende geheugen voor een tal aan zakelijke apps. De Top 5 zakelijke Android toestellen van dit moment, vind je hier.

1. Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 is een Android-smartphone met een strak design en een groot, haarscherp, 5,8 inch scherm. Door het grote, haarscherpe scherm is dit een zeer gebruiksvriendelijk toestel en ook over de hoogwaardige camera mag niet geklaagd worden. De Samsung Galaxy S8 beschikt over de beste hardware van dit moment, een vlotte processor en 64GB aan opslagruimte. De Samsung Galaxy S8 wordt ‘de beste Samsung smartphone ooit’ genoemd. Maar daar kan nog wel eens verandering in komen; want eind februari wordt de Samsung Galaxy S9 geïntroduceerd!

2. LG G6

De LG G6 onderscheid zich voornamelijk door het grote 5,7 inch scherm en is, in tegenstelling tot zijn voorganger, geheel waterdicht. De LG G6 draait op krachtige hardware met Snapdragon 821-processor en 4GB werkgeheugen. De LG G6 beschikt over de Google Assistant waarmee allerlei handige functies aan de smartphone toegevoegd worden. De assistent kan vragen beantwoorden, berichten versturen en de juiste contacten voor je opzoeken. Voeg hier nog 32GB opslagruimte en een waterdichte behuizing aan toe en je hebt een prima smartphone.

3. Huawei P10

De slimme chipset in de Huawei P10 zorgt ervoor dat dit toestel leert hoe jij je smartphone gebruikt. De zelflerende Kirin 960-chip past het verbruik van het toestel aan op jou gebruik. Ben jij vooral tijdens de ochtenduren actief met je smartphone, dan zorgt deze slimme chipset ervoor dat de processorkracht op die momenten optimaal is. Hierdoor wordt de accu bespaard en slijt hardware minder snel.

zakelijk toestel android

4. Samsung Galaxy S8 Plus

Net als de Samsung Galaxy S8 heeft ook de Plus een groot, haarscherp scherm dat het een zeer gebruiksvriendelijk toestel maakt. Maar de S8 Plus doet er nog een schepje bovenop. Een grotere accu, een groot 6,2 inch scherm en een unieke ‘infinity display’ maken dit toestel een ware must voor de zakelijke gebruiker.

5. Sony Xperia XZ1 Compact

Dit handig pocket formaat toestel met krachtige hardware geeft je alle zakelijke mogelijkheden op klein oppervlak. Het 4,6 inch scherm, de krachtige snapdragon 835-chipset en het 4GB werkgeheugen bieden je een krachtig toestel, in handzaam formaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here