Home Lifestyle Top 5 onmisbare sportaccessoires

Top 5 onmisbare sportaccessoires

1154
DELEN
Top 5 onmisbare sportaccessoires

Het nieuwe jaar is begonnen,maar je sportpas heb je al een tijdje niet gebruikt. Een zetje in de juiste richting kun jij dus wel gebruiken. Daarom hebben wij vijf onmisbare sportaccessoires voor je op een rijtje gezet.  Of je nu graag buiten of binnen sport, deze essentials kun je overal gebruiken. Wij weten het zeker: jij bent binnen no-time fysiek en mentaal weer fit.

1. Dumbbells

Dumbbells kun je beschouwen als je beste vrienden, zeker als je een beginnende thuissporter bent. Ze zijn compact, je kunt ze overal eenvoudig mee naartoe nemen en ze zijn onmisbaar voor krachttraining. Als starter kun je het beste beginnen met een lichtgewicht dumbbell. Wil je de intensiteit van je training opvoeren? Schaf dan een dumbbellset aan met losse gewichten. Je voert zelf het gezicht op en ontwikkelt je eigen trainingsschema.

2. Weerstandsband

Wil je werken aan je kracht, balans en flexibiliteit? Dan kun je een weerstandsband aanschaffen. Het trainen met een fitnessband is eenvoudig. Je hebt namelijk alleen de zwaartekracht en je lichaamsgewicht nodig. Van beginnende tot gevorderde sporter, iedereen kan een weerstandsband gebruiken. Je kunt de weerstandsband voor een complete work-out gebruiken, waar je dan ook bent.

3. Springtouw

Het springtouw is nog een voorbeeld van een simpel sportattribuut. Je krijgt een volledige fitness work-out dankzij het springtouw. Het is een voordelige en makkelijke manier om aan je conditie te werken. Je zet ook nog eens je been-, bil-, buik- en armspieren flink aan het werk. Een springtouw is er in allerlei soorten. Zo heb je eenvoudige touwen, maar ook professionele springtouwen die bijhouden hoe vaak je springt en hoeveel calorieën je verbrandt.

4. De juiste sportkleding en accessoires

De juiste sportkleding en accessoires

Een shirt dat te strak zit of een legging die afzakt tijdens je workout is geen pretje. Je wil natuurlijk de volledige focus op de oefeningen leggen. Je kunt het beste voor sportkleding kiezen die bestaat uit een combinatie van synthetische vezels en katoen. Het laat zweet door, maar blijft droog en zit comfortabel. Draag jij een bril en wil je jouw bewegingsvrijheid vergroten? Kies dan voor daglenzen tijdens het sporten.

5. Foamrollers

Een foamroller zorgt voor een verbeterde doorbloeding en rekbaarheid van je spieren. Je gebruikt een foamroller na het sporten. Je rolt over de spieren en verzorgt ze daarmee op een prettige manier. Je doet daarmee niet alleen je spieren een plezier, maar ook jezelf. De kans op blessures en spierpijn neemt namelijk af, ideaal!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here