DELEN

Neemt er een collega van je afscheid van het bedrijf of de organisatie? Of is er binnenkort een collega jarig? Altijd lastig om dan weer een leuk cadeau te verzinnen. Hoewel je met collega’s meer tijd door brengt dan met vrienden of familie, kan het moeilijk zijn met een origineel cadeau te komen. Je bent immers met elkaar aan het werk, waarbij er niet vaak de gelegenheid is om elkaar wat meer persoonlijk te leren kennen.

Waar ligt de passie van de collega?

Waarschijnlijk weten toch diverse mensen altijd wel iets over het persoonlijke leven van collega’s, zoals hun interesses of favoriete dingen om te doen in hun vrije tijd. Door hierover te brainstormen met wat collega’s ontstaat vanzelf een duidelijk beeld. Staat iemand bijvoorbeeld graag in de keuken om lekkere gerechten te bereiden, is iemand een echte wijn- of bierliefhebber, fan van chocolade of altijd bezig met het interieur van zijn of haar huis? Dan kun je een verrassend cadeau bij Primera bestellen met een van deze thema’s, voorzien van een naam of foto van de persoon, of een andere leuke tekst.

Welke tekst op een persoonlijk cadeau?

Een cadeau met daarop een naam, foto of persoonlijke tekst maakt het altijd net iets specialer, en wordt daarom ook altijd met veel plezier in ontvangst genomen. Het geeft aan dat het niet zomaar om een cadeau voor een willekeurig persoon gaat, maar dat het echt iets is dat speciaal voor iemand uitgezocht is. Bij een verjaardag is een vrolijke felicitatiewens als bedrukking altijd favoriet (kijk echter uit met leeftijden, die kunnen nog wel eens gevoelig liggen). Bij een afscheid kan in de tekst een link worden gelegd naar de toekomstige functie of branche.

Helemaal geen idee voor een geschikt cadeau?

Weet je niet zeker of je wel de juiste keuze maakt met een gepersonaliseerd cadeau? Bij Primera kun je ook terecht voor allerlei cadeaukaarten, die iemand zelf kan inwisselen voor een product of belevenis naar keuze. Ben je zelfs onzeker over die keuze? Dan kun je ook een Primera-cadeaukaart geven, die de collega zelf bij een Primerawinkel kan inwisselen voor een leuk tijdschrift, goed boek, of andere cadeaukaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here