Home Tips Tips om snel en voordelig snel meer bedrijfsruimte te realiseren

Tips om snel en voordelig snel meer bedrijfsruimte te realiseren

789
DELEN
Tips om snel en voordelig snel meer bedrijfsruimte te realiseren

Bent u op zoek naar meer vierkante meters om uw magazijn uit te breiden? U kunt daarvoor natuurlijk op zoek gaan naar een nieuw en groter bedrijfspand, een stuk magazijn aanbouwen of tijdelijk elders een locatie huren. Maar met de huidige vastgoed- en huurprijzen is dat een flinke aanslag op uw budget. Vaak ligt de oplossing voor uw behoefte dichterbij dan u denkt en kunt u op een simpele en goedkopere manier ook al ruimte winnen. Dat doet u namelijk met een systeemvloer.

Een stevige en stabiele constructie

Een systeemvloer is eenvoudig op te bouwen. Zeker als u een grote bedrijfshal heeft met genoeg hoogte. De stalen kolommen en vloerprofielen vormen samen met de constructieve vloerplaten de basis van een systeemvloer. Deze is extra stabiel dankzij de stijve delen en de schoorverbanden. Door de toepassing van deze materialen is de systeemvloer geschikt voor het dragen van alle soorten goederen en voorraden. U kunt erop vertrouwen dat de systeemvloer een grote overspanning en zware belasting aankan. U bepaalt zelf de hoogte en de afmetingen. De systeemvloer is helemaal op maat leverbaar zodat het perfect in uw bedrijfshal past.

Snel leverbaar en flexibel inzetbaar

Ook als u op korte termijn een systeemvloer nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld door waterschade in een andere hal uw voorraden tijdelijk moet verplaatsen, is dat geen probleem. De systeemvloer is gemakkelijk op te bouwen. Daarbij is het ook eenvoudig te demonteren en te verplaatsen. U kunt de systeemvloer dus inzetten op de plaatsen waar dat voor u op dat moment het beste uitkomt. Mocht u na verloop van tijd behoefte hebben aan uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten dan is dat ook mogelijk.

Verschillende soorten toepassingen van de systeemvloeren

Verschillende soorten toepassingen van de systeemvloeren

Een systeemvloer is niet alleen geschikt om in te zetten bij het uitbreiden van uw opslagcapaciteit. Het kan ook gebruikt worden als entresol. Hiermee creëert u feitelijk een extra verdieping in uw bedrijfshal, waardoor u optimaal gebruik maakt van de vierkante meters in de ruimte. Met een trap kunt u deze extra verdieping bereiken. U heeft daarbij de mogelijkheid om bijvoorbeeld een overloop te maken tussen de verschillende stellingen die op de systeemvloer staan. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit extra vloeroppervlak te gebruiken als kantoorruimte. Zo kunt u op de begane grond eenvoudig met een vorkheftruck blijven werken en heeft u toch alle bedrijfsactiviteiten in een ruimte bij elkaar.

Kwaliteit en veiligheid staat voorop

De veiligheid van uw werknemers is natuurlijk belangrijk als zij in de bedrijfshal aan het werk zijn. Daarom is het noodzakelijk dat u niet alleen volgens de voorschriften werkt als het gaat om het besturen van de vorkheftrucks en de manier van opslaan van de goederen. U wilt ook zeker weten dat de constructie van de systeemvloer veilig is. Als werkgever bent u daar verantwoordelijk voor. Laat daarom een keer per jaar de systeemvloer nakijken zodat u zeker weet dat de constructie nog net zo stevig in elkaar zit als op het moment van plaatsen. Dan kunt u met een gerust gevoel uw goederen opslaan en heeft u met een relatief simpele oplossing veel ruimte gewonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here