DELEN

De zakenwereld slaapt nooit. Dat betekent dus ook dat je op elk moment goed bereikbaar moet zijn. De keuze voor een mobiele telefoon is dan dus ontzettend belangrijk. Daarnaast wil je natuurlijk ook gewoon zakelijk een verstandige keuze maken. Dat betekent bijvoorbeeld dat je de kosten in de hand wilt houden. Dat kan je bijvoorbeeld doen door voor een refurbished iPhone 7 te kiezen. Dit kan immers al snel een flinke korting op de prijs opleveren, terwijl je toch een telefoon van topkwaliteit krijgt. Dat komt omdat dit type telefoon net even anders is.

Wat is een refurbished telefoon?

Wat is nu eigenlijk een refurbished telefoon? Dit staat voor niets anders dan een opgeknapt tweedehands model. Opgeknapt moet echter niet te lichtzinnig worden opgevat. Het betekent namelijk dat het gehele toestel onder handen wordt genomen om het er letterlijk als nieuw uit te laten zien. Al is dit het natuurlijk niet. Dat neemt echter niet weg dat de telefoon, bijvoorbeeld een iPhone 7, weer gemakkelijk enkele jaren meekan. Dit is natuurlijk erg aantrekkelijk wanneer je het zakelijk bekijkt. Stel jezelf immers maar eens de vraag of je wel echt een geheel nieuw toestel zakelijk nodig hebt.

En verder?

Denk bij het kiezen van een mobiele telefoon voor zakelijk gebruik ook aan de functies die het toestel tenminste moet hebben. Is er bijvoorbeeld ook belang bij dat er een mogelijkheid bestaat om op internet te kunnen? Het kan bijvoorbeeld best zo zijn dat de buitendienst snel veel moet kunnen regelen. In zulke gevallen is het handig als zelf bijvoorbeeld direct online een bestelling gedaan kan worden. Omdat in zulke gevallen dus opnieuw de smartphone van belang is, is ook om deze reden een refurbished toestel een goede optie. Wordt er echter alleen mee gebeld, dan is dit natuurlijk een andere zaak.

Abonnementsvorm

De manier waarop met telefoonabonnementen wordt omgegaan verandert voortdurend. Ooit was het bijvoorbeeld heel gebruikelijk om alleen al voor de aansluiting te moeten betalen terwijl de belkosten er dan nog eens los bij werden geteld. Inmiddels is het bijvoorbeeld heel gebruikelijk om voor een vast bedrag ongelimiteerd te kunnen bellen en data te kunnen verbruiken. Het is dus belangrijk om hier ook aandacht aan te besteden. Zeker ook omdat dit vaak in combinatie met een specifieke telefoon wordt aangeboden. Het is dan handig om te weten welk toestel hiervoor geschikt is. Dit kan flink wat problemen voorkomen.

Gebruiksgemak

Tot slot is het natuurlijk van belang dat het toestel ook gewoon goed te gebruiken moet zijn. Een zakelijke mobiele telefoon is immers in de eerste plaats een stuk gereedschap dat je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Let er dus op dat het geheel niet te ingewikkeld moet zijn. Hoe beter en hoe sneller het te gebruiken is, hoe beter dat is. Laat je hier dan ook goed over voorlichten wanneer je toestellen gaat aanschaffen voor zakelijk gebruik. Het kan vaak nog flink verschil maken in je keuze. Er zijn immers veel toestellen die goed bruikbaar zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here