Home Automotive Tesla leasen: waarom jij een Tesla zakelijk wilt leasen

Tesla leasen: waarom jij een Tesla zakelijk wilt leasen

1532
DELEN
Tesla leasen: waarom jij een Tesla zakelijk wilt leasen

Als het aan Elon Musk ligt, rijdt iedereen straks in een elektrische auto. Tesla werd in 2003 opgericht met als doel: de wereld laten zien dat elektrisch rijden leuker is dan in een benzineauto rijden. Vijf jaar na de oprichting werd het eerste model, de Roadster, gepresenteerd. Tegenwoordig zijn elektrische auto’s niet meer weg te denken en worden ze steeds populairder. Ben jij op zoek naar een elektrische auto met een grote actieradius? Lease een Tesla!

Wat Tesla uniek maakt

Wist je dat Tesla wereldwijd de grootste autoproducent van elektrische voertuigen is? De Tesla Model 3 is zelfs het meest verkochte elektrische model! Het innovatieve merk heeft de afgelopen jaren meerdere modellen op de markt gebracht. Denk aan onder andere de Model S, Model X en Model 3. Elk model is een vertaling van Tesla’s missie. En zeg je Tesla, dan zeg je autopilot. Tesla staat bekend om zijn autopilot. Je stuurt, trekt en remt automatisch de auto. En binnenkort kun je zelfs automatisch rijden binnen de bebouwde kom. Of jouw Tesla haalt je op vanaf de parkeerplaats. Knap staaltje werk dus!

Wat Tesla uniek maakt

Tesla zakelijk leasen: de voordelen

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil je rijden in een echte Tesla, zonder een vermogen aan geld kwijt te zijn? Je kunt een tesla leasen bij verschillende leasemaatschappijen, zoals bij LeasePlan. Kies je voor een Tesla? Dan profiteer je als zakelijke leaserijder van ultieme luxe en optimaal comfort. Hiernaast zijn er ook andere voordelen:

  • Je hoeft je niet druk te maken over hoge onderhouds- of schaderekeningen: dat regelt de leasemaatschappij.
  • Je rijdt rond in een gloednieuwe auto zonder dat je onverwachte kosten krijgt.
  • Je hebt geen zorgen om pech onderweg. De leasemaatschappij zorgt namelijk voor onderhoud en, indien nodig, voor reparatie.
  • Je rijdt volledig elektrisch, waardoor je als ondernemer profiteert van financiële voordelen. Zo wordt een volledig elektrische auto vrijgesteld van ‘Belasting op personenauto’s en Motorrijwielen (Bpm)’.
  • Je bespaart brandstofkosten.
  • Je kunt soms gebruik maken van lokale subsidies voor de aanschaf van elektrische voertuigen en oplaadpunten.
  • Je bespaart geld: dankzij het vaste maandtarief en geen lasten van financieringen van het aankoopbedrag.
  • Je hebt geen administratieve lasten, dit regelt de leasemaatschappij.
  • Je hebt een auto die niet op de balans hoeft.
  • Je maakt indruk met jouw zuinige auto en bovendien draag je bij aan een beter milieu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here