Home Tech Telefoon kapot op het werk? Dit kan je doen

Telefoon kapot op het werk? Dit kan je doen

1586
DELEN
Telefoon repareren

Weigert je iPhone plotseling dienst? En ben je op je werk waardoor er geen tijd is je telefoon ter reparatie aan te bieden? Dat hoeft geen enkel probleem te zijn want dan word je iPhone gewoon door de professionals van de haal & breng service van ThePhoneLab gehaald omdat jij uiteraard graag wilt dat je smartphone op zo kort mogelijke termijn gerepareerd wordt. De service geldt voor Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Dit zijn ook de vestigingsplaatsen van deze expert op het gebied van iPhone reparaties.

Vaak binnen een half uur weer een werkende telefoon

Gaat je iPhone stuk en ben je toevallig in de buurt bij de specialist in iPhone reparaties? Ga dan gewoon direct langs want doorgaans kan de telefoon al binnen een half uur gemaakt worden. Investeer dan dus dat half uurtje en je kunt er weer even tegenaan. Dan maakt het niets uit of je problemen hebt met je scherm, je batterij of de connector. De experts op het gebied van iPhone reparatie weten als geen ander dat het een kleine ramp is als je smartphone niet werkt. Daarom is behalve kwaliteit ook snelheid een kernwaarde voor ThePhoneLab. Opdat jij weer snel over een werkende telefoon kunt beschikken.

Plan zelf een afspraak in

Telefoon reparatie

De reparaties worden uitgevoerd voor zeer concurrerende prijzen en altijd wordt gebruikgemaakt van de originele onderdelen van Apple. Op die onderdelen wordt een garantietermijn van drie maanden gegeven. Alleen dat al zegt genoeg over de geboden kwaliteit. Je kunt vanaf de iPhone 4 en 4S tot en met de iPhone 7 voor reparatie bij de expert in Amsterdam, Haarlem en Utrecht terecht. Ook bijzonder is dat je zelf een afspraak in kunt plannen. Kies dus de dag die jou past, vul je gegevens in en je afspraak staat genoteerd. Uiteraard kun je ook altijd zo langskomen voor een iPhone reparatie. Naargelang de drukte word je dan zo snel mogelijk geholpen maar kan het zijn dat je even moet wachten.

Ook voor het repareren van onder meer Huawei en Samsung

De specialisten van ThePhoneLab draaien nergens hun hand voor om en ontzorgen. Bijvoorbeeld dus als je de telefoon stuk hebt op je werk. Behalve alles op het gebied van de iPhone, kunnen de medewerkers ook prima uit de voeten met reparaties van Huawei, de iPad, LG reparatie, OnePlus reparatie en voor het repareren van een andere gigant, Samsung.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here