Home Blogs Steeds meer ZZP’ers kiezen ervoor om online een website te laten maken

Steeds meer ZZP’ers kiezen ervoor om online een website te laten maken

1874
DELEN
Steeds meer ZZP’ers kiezen ervoor om online een website te laten maken

Wanneer je als ZZP’er aan de slag wilt, dan heb je tegenwoordig wel echt een website nodig. Je hebt dan meerdere opties. Je kunt een domeinnaam aanschaffen en zelf een website op gaan bouwen van schets af aan, je kunt een kant en klare website overkopen van een eerdere eigenaar of je kunt bijvoorbeeld online een website laten maken die helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Deze laatste optie is steeds meer in trek en hier zijn meerdere redenen voor.

Waarom laten ZZP’ers online een website maken?

Online gaat natuurlijk alles sneller en makkelijker, dus ook een website laten maken. Je hoeft niet meer langs een kantoor om je wensen te bespreken, maar je regelt alles makkelijk online. Daarnaast speelt de snelheid een rol. ZZP’ers die zelf een website maken, die zijn hier toch wel een aardig tijdje mee bezig. Dit terwijl ze eigenlijk zo snel mogelijk aan de slag willen en gewoon ‘ready to go’ willen zijn. De website moet dan wel ook in orde zijn. Tegenwoordig kun je al binnen een werkweek volledig online zijn met een professionele website, bijvoorbeeld als je gebruik maakt van de services van Liveinfive.nl.

Gewoon zeker zijn dat alles goed is

Als ZZP’er heb je een goed werkende, complete en professionele website nodig. Je wilt een mooi logo hebben, een net uitziende website met een goed werkend menu, sterke teksten en een huisstijl die op korte termijn makkelijk te herkennen is. Er zijn nogal wat zaken waar je aan moet denken als je een website wilt gaan bouwen als ZZP’er. Veel ZZP’ers willen hier de tijd niet voor vrij maken of vinden het ‘puzzelen’ met een CMS gewoonweg te frustrerend. Een website maken is gewoon niet voor iedereen weggelegd en dan is het natuurlijk ideaal als je online je website kunt laten maken en gewoon direct zeker kunt zijn dat alles goed is.

De meesten kiezen toch voor WordPress

Verreweg de meeste ZZP’ers kiezen toch voor een WordPress website. Het is dan ook heel makkelijk om een WP-website zelf te beheren, om wijzigingen door te voeren en statistieken te bekijken. Uiteindelijk kan iedereen binnen korte tijd al online te vinden zijn met een mooie en professionele website, ook als je er zelf geen tijd in wilt steken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here