Home Tips Sneller opschalen met een beperkte investering

Sneller opschalen met een beperkte investering

519
DELEN
Sneller opschalen met een beperkte investering

Een, al dan niet tijdelijk, plaatsgebrek kan een bedrijf aardig in de moeilijkheden brengen. Nood een extra stockageruimte, het opzetten van een showroom of een uitbreiding van de activiteiten zorgen er al snel voor dat de bestaande capaciteit overschreden wordt en er een nood ontstaat aan extra ruimte. Steeds meer bedrijven kiezen er in dit geval voor om gebruik te maken van een opslagtent. Dit biedt tal van voordelen en speelt perfect in op de noden van ieder moment.

Welke zijn de voordelen van een opslagtent?

Bouw- of verbouwwerken moeten laten uitvoeren om het gebrek aan ruimte op te lossen, is een erg ingrijpende en ook dure aangelegenheid. Er moeten tal van vergunningen aangevraagd worden, er zijn wettelijke procedures te volgen en het laat een hele tijd op zich wachten voor de extra ruimte effectief gebruikt kan worden. Door het gebruik van opslagtenten kunt u al deze zaken vermijden en kan uw bedrijf de activiteiten zonder hinder verderzetten.

U hoeft geen bouwvergunning aan te vragen

In tegenstelling tot voor het plaatsen van een nieuw gebouw of een aanbouw, is voor een opslagtent in de meeste gevallen geen bouwvergunning vereist. Mocht dit voor uw bedrijf wel het geval zijn, dan is dit iets wat de leverancier van de opslagtent op zich neemt en waar u als bedrijfsleider geen tijd en geld hoeft in te investeren.

U kan snel inspelen op actuele noden

U kan snel inspelen op actuele noden

Het plaatsen en afbreken van opslagtenten gebeurt snel en eenvoudig. Dit zorgt ervoor dat u steeds precies de juiste ruimte kunt voorzien die op dat specifieke moment nodig is. Is er al een opslagtent aanwezig, maar voldoet het formaat niet meer aan de noden, ook dan kunt u steeds de nodige aanpassingen laten doen op korte termijn.

U geniet van een flexibele gebruiksduur

Opslagtenten kunnen voor korte en lange termijn gehuurd worden, helemaal afgestemd op de werkzaamheden van het bedrijf. Voorziet u de opslagtent permanent nodig te hebben, dan heeft u eveneens de mogelijkheid tot aankoop ervan.

U kan kiezen voor verschillende bestemmingen voor de opslagtent

Eenmaal de opslagtent op uw terrein geplaatst werd, kunt u er alle kanten mee op en hoeft de bestemming niet steeds dezelfde te zijn. Zo kunt u de opslagtent gebruiken voor als opslagplaats, maar kunt u ze ook inzetten voor een tijdelijke showroom, voor het organiseren van een bedrijfsfeest of voor het tijdelijk onderbrengen van een productie-eenheid. De mogelijkheden zijn quasi onbeperkt en de opslagtenten zijn aanpasbaar aan ieder gebruik.

U hoeft slechts een beperkte investering te voorzien

Omdat het huren van een opslagtent erg flexibel is, gaat dit gepaard met een beperkte investering. U huurt de opslagtent enkel voor de termijn die nodig is en aangepast aan de beschikbare ruimte die u nodig heeft. Op die manier betaalt u nooit meer dan u gebruikt en kunt u de kost van bouwwerken vermijden.

Het gebruik van flexibele tenten raakt steeds meer ingeburgerd bij bedrijven en de vele voordelen die eraan verbonden zijn, verklaren dit succes ruimschoots. Als u weet dat ook het aantal beschikbare zakelijke panden momenteel beperkt is en die vrij hoog oplopen in prijs, is de optie van een opslagtent zeker te overwegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here