Home ZZP Slimme cursussen voor zzp’ers in 2021

Slimme cursussen voor zzp’ers in 2021

1352
DELEN
Slimme cursussen voor zzp’ers in 2021

Als ondernemer weet je ongetwijfeld dat het belangrijk is om te blijven leren. Persoonlijke ontwikkeling is erg waardevol en het is goed dat het steeds meer aandacht krijgt. Af en toe eens een zakelijke cursus volgen is daarom slim en zeker als je actief bent als zzp’er, omdat het als zzp’er allemaal op jou aankomt. In dit artikel leg ik drie interessante cursussen aan je voor waar je als zzp’er ongetwijfeld wat aan hebt. Lees snel verder!

Cursus timemanagement 

Het leven van een zzp’er is doorgaans erg druk. Vaak lijkt het alsof er niet genoeg uren in een dag zitten en nemen we ons werk overal mee naartoe, wat enorm stressvol kan zijn en ten koste kan gaan van je privésituatie. Tijdens een cursus timemanagement leer je meer hoe je meer vat kunt krijgen op je werkzaamheden. Je leert over vaardigheden over assertiviteit, delegeren en stresshantering en over het belang van prioriteiten stellen.

Cursus Adobe Photoshop

Als je foto’s wilt gebruiken voor zakelijke doeleinden is Adobe Photoshop de uitgewezen applicatie. Met de cursus Adobe Photoshop leer je hoe je foto’s volledig naar je hand zet. Ideaal voor op je website, in je webshop of op social media als Instagram of Facebook.

Naast de cursus Adobe Photoshop kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een cursus Adobe Indesign of Adobe Illustrator te volgen. Met Indesign en Illustrator leer je zelf om grafisch te ontwerpen en om flyers, magazines en brochures te maken. 

Cursus zoekmachineoptimalisatie

Ik hoef jou als ondernemer natuurlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is om op het internet goed vindbaar te zijn voor je doelgroep. Het is daarom belangrijk om een goede positie te hebben op de juiste zoekcombinaties in Google. In dat kader is het verstandig om een cursus zoekmachineoptimalisatie te volgen.

Wil je meer weten over één van bovenstaande cursussen of ben je benieuwd welke cursussen er nog meer beschikbaar zijn? Neem dan eens een kijkje op https://www.learnit.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here