Home Blogs Simpel en snel een Yourhosting domein

Simpel en snel een Yourhosting domein

1955
DELEN
Simpel en snel een Yourhosting domein

Als je de ideale domeinnaam gevonden hebt, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag. Met een Yourhosting domeinnaam check je binnen no time of de domeinnaam nog beschikbaar is, of dat je misschien beter voor een van de andere ruim 900 domeinnaamextensies kunt kiezen. Er komen steeds meer extensies bij, zoals .online of .amsterdam. Met zulke extensies kun je natuurlijk goed opvallen. En misschien is jouw domeinnaam al bezet met .nl, maar bijvoorbeeld nog niet met .com. Bij Yourhosting profiteer je van verschillende voordelen als je je eigen domein gaat registreren.

Heb je nog niet besloten welke domeinnaam je wilt, dan hebben we nog een aantal tips voor je. Zo worden websites met korte, duidelijke domeinnamen vaker bezocht. Ook is het handig dat je domeinnaam uitstraalt waar je voor staat. Je kunt ook een zoekwoord in je domeinnaam verwerken, zodat je makkelijk hoger komt te staan in de zoekmachines. Verder zijn er nog bepaalde restricties, zo mag je domeinnaam niet korter zijn dan 2 tekens of langer dan 67 tekens. Ook bepaalde tekens zoals een plus of spatie, zijn niet toegestaan. Is de domeinnaam die jij wilt al bezet, dan kun je overwegen een bepaalde stad toe te voegen of een synoniem te gebruiken.

Goedkoop inclusief CMS

Het aanvragen van een domeinnaam hoeft helemaal niet duur te zijn. Een .nl domeinnaam heb je namelijk al vanaf 4 euro. Met een paar klikken heb je deze vastgelegd en kun je gratis beginnen met het bouwen van je website met het gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) MijnWebsite. En als je een hostingpakket bestelt, kun je gemakkelijk overstappen op bijvoorbeeld Joomla! of WordPress.

Domeinnaam verhuizen

Misschien kom je nu tot de ontdekking dat Yourhosting voor jou de beste optie is, terwijl je al een website hebt bij een ander bedrijf hebt. Wees dan niet getreurd, want overstappen naar Yourhosting is makkelijker dan je denkt, zeker met behulp van de klantenservice. Je hoeft de verhuizing namelijk niet zelf te regelen, dit wordt voor je gedaan. Bovendien blijven je website en e-mail tijdens de verhuizing gewoon online. Zo heb je in het vervolg al je websites op één plek en kun je overal makkelijk bij.

Je zult de klantenservice waarschijnlijk niet vaak nodig hebben, want op de website van Yourhosting vind je voor heel veel uiteenlopende onderwerpen een gedetailleerde handleiding. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van de stappen en klaar is Kees. Ook voor andere  informatie over bijvoorbeeld een DNS-/redirectservice, Privacy Protect of SSL-certificaten, kun je op de website van Yourhosting terecht. En heb je toch de klantenservice nodig, dan kun je die 7 dagen in de week bereiken via telefoon, chat, e-mail of social media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here