Home Blogs Simpel en snel een Yourhosting domein

Simpel en snel een Yourhosting domein

303
DELEN
Simpel en snel een Yourhosting domein

Als je eindelijk de ideale domeinnaam gevonden hebt, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk werk van maken. Met een Yourhosting Domein kun je meteen checken of de domeinnaam nog beschikbaar is, of dat je misschien voor een van de andere ruim 900 domeinnaamextensies kunt kiezen. Er komen steeds meer extensies bij, zoals .online of .amsterdam. Hiermee kun je natuurlijk goed opvallen. Wellicht is jouw domeinnaam al bezet met .com, maar nog niet met .nl, bijvoorbeeld. Bij Yourhosting profiteer je van verschillende voordelen wanneer je beslag wil leggen op een domein.

Heb je nog niet besloten welke domeinnaam je wil, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zo worden websites met korte, duidelijke domeinnamen vaker bezocht. Je domeinnaam moet uitstralen waar je voor staat. Ook kun je een zoekwoord in je domeinnaam verwerken, zodat je makkelijk hoger komt te staan in de zoekmachines. Verder zijn er nog bepaalde restricties, zo mag je domeinnaam niet korter zijn dan 2 tekens of langer dan 67 tekens. Ook bepaalde tekens, zoals een plus of spatie, zijn niet toegestaan. Mocht je domeinnaam al bezet zijn, dan kun je overwegen een bepaalde stad toe te voegen of een synoniem te gebruiken.

Goedkoop inclusief CMS

Het aanvragen van een domeinnaam hoeft niet duur te zijn. Een Nederlandse domeinnaam heb je al vanaf 4 euro. Met een paar klikken heb je deze veiliggesteld en kun je gratis beginnen met het bouwen van je website met een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS), namelijk MijnWebsite. Ook kun je, wanneer je een hostingpakket bestelt, gemakkelijk overstappen op bijvoorbeeld Joomla! of WordPress.

Domeinnaam verhuizen

Misschien kom je nu pas tot de ontdekking dat Yourhosting voor jou de beste optie is, terwijl je al een website hebt bij een ander bedrijf. Wees dan niet getreurd, want overstappen naar een Yourhosting domein is makkelijker dan je denkt, zeker met behulp van de klantenservice. Je hoeft de verhuizing namelijk niet zelf te regelen, want dit wordt voor jou gedaan. Bovendien hoeven je website en e-mail hiervoor niet tijdelijk uit de lucht gehaald te worden. Zo heb je in het vervolg al je websites op één plek en kun je overal makkelijk bij.

Toch zul je de klantenservice waarschijnlijk niet vaak nodig hebben. Voor veel mogelijke obstakels kun je namelijk op de website van Yourhosting een gedetailleerde handleiding vinden. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van de stappen en klaar is Kees. Ook voor de wat meer ingewikkelde zaken, zoals een DNS-/redirectservice, Privacy Protect of SSL-certificaten, kun je bij de klantenservice terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here