Home Blogs Samsung Galaxy S8: de smartphone voor ondernemers

Samsung Galaxy S8: de smartphone voor ondernemers

2036
DELEN
Samsung S8

Er is nog niet veel officieel bekend gemaakt over de nieuwe Samsung Galaxy S8. Er zal waarschijnlijk een aantal features bekend gemaakt worden tijdens een evenement in New York op 29 maart aanstaande. Dan wordt ook de lanceerdatum bekend gemaakt. Wat er op dit moment over de Samsung Galaxy S8 bekend is, maakt ons wel nieuwsgierig. Zo zou de smartphone over gezichtsherkenning, een persoonlijke assistent met vele opties en een supersnelle processor beschikken.

Nieuwe vormen van beveiliging

De beveiliging van je smartphone is uitermate belangrijk. Je telefoon staat natuurlijk vol met belangrijke gegevens: je agenda, je e-mails en gegevens van klanten. Reden genoeg om te zorgen dat niet zomaar iedereen toegang heeft tot je telefoon. De normale beveiliging van een smartphone gebeurt via een pincode of patroon, maar nog beter is de biometrische beveiliging. Samsungs nieuwe smartphone gebruikt een vingerafdrukscanner, een irisscanner en waarschijnlijk zelfs gezichtsherkenning. Dit betekent dat alleen jijzelf de smartphone kan ontgrendelen. Wel zo’n veilig gevoel.

Kenmerken

Uit de informatie die beschikbaar is, blijkt dat de Samsung Galaxy S8 een strak design heeft. Het oledscherm is gebogen en heeft ronde hoeken. De smartphone zal verkrijgbaar zijn in twee varianten. De reguliere S8 met een scherm van 5,8 inch en een grotere versie, de S8 Plus van 6,2 inch. Ze zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, zilver en paars. Wat prestaties betreft zal de Samsung Galaxy S8 zeker opvallen. Hij beschikt over een processor die door Samsung zelf ontworpen en geproduceerd is. Deze Exynos 9985 zal het toestel bijna twee keer zo snel maken als de iPhone 7. Het scherm heet een resolutie van 2960 x 1440. Dat zal ervoor zorgen dat foto’s en filmpjes haarscherp te zien zullen zijn.

Bixby: je digitale assistent

De Samsung Galaxy S8 zal tevens beschikken over een digitale assistent. Die kan je werk een stuk eenvoudiger maken. De naam is Bixby en hij zit gekoppeld aan alle apps. Richt je je camera bijvoorbeeld op een voorwerp, bijvoorbeeld een printer, dan zoekt Bixby op internet een webshop waar dit product te koop is. Je zou zelfs meteen kunnen betalen via de Samsung betaal-app. Door deze koppeling spaar je een heel aantal handelingen uit. Daarnaast kan hij ook gekoppeld worden aan andere Samsung apparaten, bijvoorbeeld een tablet of televisie. Bixby kan ook teksten inscannen en er een digitaal document van maken. Er zit een knop op het home scherm om de Bixby assistent functie te gebruiken. Er zal taalondersteuning zijn voor zo’n 7 talen, maar de kans is klein dat Nederlands hier al meteen bij zit.

Smartphone met veel mogelijkheden

Uit alle beschikbare informatie blijkt dat de Samsung Galaxy S8 een zeer interessant toestel is, zeker voor ondernemers. De digitale assistent Bixby heeft al veel mogelijkheden en de kans zit er in dat die alleen maar uitgebreider zullen worden. Dit kan je helpen bij het stroomlijnen van je taken en sneller en effectiever te werken. Ook de goede beveiliging is echt wel een must voor mensen die veel gevoelige data op hun smartphone hebben. Kortom, de S8 is een snelle en veelzijdige smartphone voor de moderne ondernemer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here