Home Blogs Je Samsung Galaxy S8 beschermen tegen vuil en diefstal

Je Samsung Galaxy S8 beschermen tegen vuil en diefstal

2516
DELEN
samsung s8 beschermen

Je hebt je smartphone altijd in de buurt: in je hand, in je broekzak of op je bureau. Maar als je op pad gaat heb je hem ook bij je. Dan is het wel zo prettig als je weet dat je kostbare smartphone goed beschermd is. Een hoesje of case is eigenlijk onmisbaar, zeker als je de nieuwe Samsung Galaxy S8 hebt. Een ongelukje zit in een klein hoekje, maar met een hoes om je telefoon is de kans dat er iets onherstelbaar beschadigd raakt een stuk kleiner. Een goede smartphone case kan zelfs helpen om diefstal te voorkomen.

Hoesje tegen vuil en schade

Als je je Samsung Galaxy S8 wilt beschermen tegen vuil en schade kun je kiezen uit een hoesje of backcase. Deze kunststof hoesjes zijn dun en flexibel en de randen en achterkant van je mobiel zijn daarmee beschermd. Voordeel van deze hoesjes is, dat je telefoon er niet veel dikker door wordt. Dit is praktisch voor diegene, die zijn smartphone graag in zijn broekzak wil dragen. De telefoon blijft heel handzaam. De hoesjes zijn verkrijgbaar in een transparante uitvoering, met of zonder design. 

Alles bij de hand met een walletcase

Een andere oplossing is de walletcase. Deze Samsung S8 hoesjes zijn gemaakt van kunstleer. De hele smartphone gaat in het hoesje, zodat deze in zijn geheel beschermd is. Of je hem nu in je jaszak meeneemt of in je tas, je loopt niet meer het risico dat je Samsung S8 beschadigd raakt door sleutels of andere harde voorwerpen. Door handige vakjes in de walletcase heb je ook ruimte voor bankpassen en andere kaarten mee, zodat je eigenlijk geen portemonnee meer nodig hebt. Met deze handige case heb je altijd alles bij de hand. Sommige hoesjes zijn uitgevoerd met een lusje aan de achterkant, waarmee hem aan je broekriem kunt bevestigen. Dit zorgt voor een extra beveiliging: niemand kan zomaar je mobiel meenemen.

Je smartphone goed beschermd

Voor ondernemers is hun smartphone dé manier om in contact te blijven met hun bedrijf, waar ze ook zijn. Het is belangrijk te zorgen dat je dit veilig kunt blijven doen. Met een smartphone hoesje zorg je dat je Samsung S8 zo lang mogelijk in goede staat blijft en daarbij ook nog veilig in je eigen handen. Met een wallet case heb je de beste bescherming. Je smartphone wordt er wel wat omvangrijker door, maar daar staat tegenover dat deze beschermd is tegen vuil, schade en diefstal.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here