Home Marketing Presentatiemappen, wat kun je ermee?

Presentatiemappen, wat kun je ermee?

826
DELEN
Presentatiemappen, wat kun je ermee

Ben jij ondernemer en heb je vaak contact met klanten? Dan zijn presentatiemappen ideaal! Deze mappen zijn erg handig om belangrijke documenten in te bewaren, bijvoorbeeld contracten en offertes. Je kunt ze laten bedrukken in je huisstijl en met je eigen logo. Zo kun je jezelf op een professionele manier presenteren.

Presentatiemappen drukken

Gebruik je presentatiemappen om offertes en contracten in te bewaren? Laat dan je presentatiemappen drukken met het logo van je bedrijf. Zo creëer je een zakelijke en professionele uitstraling. Als je de mappen voor presentaties gebruikt kun je ook kiezen voor een eigen design. Dit is bijvoorbeeld een aanrader tijdens een creatieve pitch of het presenteren van een nieuwe collectie. Zo ziet iedereen alvast een preview van het ontwerp of de collectie. Naast A4 en A5-formaat presentatiemappen, kun je ook kiezen voor vierkante presentatiemappen. Deze vierkante map is ideaal om op te vallen bij belangrijke presentaties.

Alternatief voor mappen: ringbanden

Als je veel documenten wilt bewaren kun je beter een ringband bedrukken. Ringbanden hebben een vulhoogte vanaf 15 en tot wel 59 mm. Kies de vulhoogte op basis van de geschatte inhoud. Een ringband is ideaal voor het bewaren en beschermen van belangrijke documenten. Een groot voordeel van een ringband is dat je er met behulp van de ringen doorheen kunt bladeren. Ook kun je papieren netjes bij elkaar houden en ordenen.

Ringband en ordnermap, wat is het verschil?

Ringband en ordnermap, wat is het verschil

Je hebt ringbanden en ordnermappen, maar wat is nu het verschil? Een ringband heeft een D-vorm met 2- of 4 ringen. Een ordner heeft altijd 2 ringen en is voorzien van een hefboom. Bij ordners kun je er eventueel ook voor kiezen om een grijpgat in de rug toe te voegen. Hierdoor kun je de ordners makkelijk vastpakken. De hefboom bij ordners zorgt dat de map veel spanning aankan, waardoor hij steviger is dan een ringband.

Zelf personaliseren met luxe afwerkingen

Presentatiemappen en ringbanden kun je helemaal naar eigen wens ontwerpen. Zo kun je de omslag van een luxe afwerking voorzien, zoals Spot-UV of matlaminaat. Of je kunt ervoor kiezen om een handig insteekvakje voor visitekaartjes toe te voegen. Zo voorzie je jouw klanten direct van je contactgegevens. Indien je een map zonder kleppen kiest of extra stevigheid wenst, kun je presentatiemappen ook sluiten met een elastieken sluitband.

Hopelijk heb je met behulp van presentatiemappen of ordermappen snel weer de ‘orde’ op zaken. Welke drukwerk producten gebruik jij om professioneel voor de dag te komen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here