Home Lifestyle Personeelsuitje organiseren? Dit zijn de meest avontuurlijke activiteiten

Personeelsuitje organiseren? Dit zijn de meest avontuurlijke activiteiten

1061
DELEN
Personeelsuitje organiseren? Dit zijn de meest avontuurlijke activiteiten

Personeelsuitjes zijn altijd gezellig en bovendien goed voor de teambuilding. Je leert je collega’s beter kennen en kunt even alle heisa rondom het werk vergeten. Maar het bedenken van originele personeelsuitjes is nog niet zo gemakkelijk. Zeker niet wanneer je niet wéér hetzelfde wilt ondernemen als vorig jaar en het jaar daarvoor.

Is jouw team wel in voor wat avontuur en actie? Dan doen avontuurlijke activiteiten het altijd goed. Het brengt spanning en sensatie, en maakt dat iedereen even helemaal uit de werksfeer kan stappen. Is het jou taak om dit jaar het personeelsuitje te organiseren? Denk dan aan één van de volgende activiteiten:

Zip-linen

Zip-linen

Nee, om te zip-linen hoeft je niet perse naar een exotische bestemming. In Nederland zijn er namelijk genoeg plekken om deze toffe activiteit uit te voeren! Je zoeft tijdens het zip-linen van boom naar boom, via een gespannen lijn. De parcours variëren meestal in moeilijkheidsgraad; het is dus geschikt voor iedereen.  Zip-linen doe je onder andere in Scheveningen, Burgum, Rotterdam en de Biesbosch. Bereid jezelf en je team zo goed mogelijk voor, door outdoor kleding te kopen op Campz. Waar wacht je nog op?

Paddleboarden

Aangezien Nederland voor een groot deel uit water bestaat, is het geen verrassing dat je bijna overal kunt genieten van avontuurlijke wateractiviteiten. Zo kun je met je collega’s gaan kajakken over rivieren en meren. Maar wil je liever je evenwicht testen? Kies dan voor paddleboarden, ook wel suppen genoemd. Boek een lesje met z’n allen en ga daarna per team het water op. Niet alleen avontuurlijk, maar ook goed voor je lachspieren!

Lees ook: bedrijfsfeest organiseren; 5 tips.

GPS-tochten

GPS-speurtochten zijn tegenwoordig helemaal in. Het is avontuurlijk, sportief, gezellig en het traint ook nog eens je hersenen. In alle provincies van ons land is het mogelijk om een GPS-tocht met je team te boeken. Je gaat hierbij (meestal in de natuur), op zoek naar verschillende coördinaten. Ook moet je vragen beantwoorden voor bonuspunten en is er voor de winnaar een verrassing in petto.

De meeste GPS-tochten eindigen bovendien bij een gezellig café, waar je samen een welverdiend hapje en drankje kunt nuttigen.

Strandzeilen

Dit wordt ook wel blokkarten genoemd en vindt plaats op het strand. Het is de ultieme activiteit voor een personeelsuitje. Na wat instructies scheur jij aan het einde van de dag het strand over met de wind in je haren!

Een blokkart is als het ware een karretje met 3 wielen, een zeil en een stuur. Met één hand bedien je het zeil, terwijl je met de andere hand het stuur vasthoudt. Op deze manier ga je rap vooruit. Het lijkt misschien een beetje gevaarlijk, maar dat is het niet. Je wordt bovendien goed op weg geholpen, zodat je precies weet wat je moet doen. Dit uitje zorgt voor een heerlijke adrenalinekick en gezelligheid.

Lijkt het je wel wat om een van deze leuke activiteiten te ondernemen met je team? Google dan snel wat er allemaal mogelijk is. Bereid je collega’s voor op het tofste personeelsuitje aller tijden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here