Home Blogs Opties voor zakelijk rijden

Opties voor zakelijk rijden

1397
DELEN
Opties voor zakelijk rijden

Een auto van de zaak is voor veel werknemers nog steeds een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Je kunt hierdoor veel besparen op kosten die je doorgaans betaalt voor het bezitten van een eigen auto. Ook geeft het blijk van waardering en vertrouwen vanuit de werkgever voor jouw verdiensten voor het bedrijf waarvoor je werkt. Ten opzichte van klanten zul je jezelf met een auto van de zaak bovendien een bepaalde status kunnen toekennen en jezelf professioneel kunnen presenteren. Er zitten zeker veel voordelen aan zakelijk rijden. Wel zul je rekening moeten houden met enkele regels, zodat je niet ongeoorloofd zakelijk rijdt, ook tijdens privéritjes. Er zijn diverse mogelijkheden voor het zakelijk rijden.

Breed leaseaanbod

Bij Neerlandlease.nl kun je rekenen op een ruim aanbod wat betreft modellen en occasions, die kunnen dienen als auto van de zaak. In sommige gevallen zul je een standaardmodel aangemeten krijgen, die voor het bedrijf gebruikt wordt als leaseauto en waarin je jezelf zult presenteren. In andere gevallen zal het bedrijf je de opties bieden tot het uitkiezen van een bepaald model. Je hebt dan iets meer vrijheid om zelf een keuze te maken voor het type auto waarin je zult willen rijden. Je kunt kiezen uit personenauto’s, maar ook voor werkelijke bedrijfswagens, afhankelijk van het soort bedrijf waarvoor je werkt. Zolang deze in opslag staan, zijn ze direct voor werknemers beschikbaar.

Financial lease

Ondernemers die voor hun werknemers een auto van de zaak willen bieden, hebben behoefte aan duidelijkheid. Het is belangrijk om precies te weten waar je aan toe bent, hoe de procedure in zijn werk gaat en hoe snel een auto beschikbaar zal zijn. Je hoeft voor aanbieden van een leaseauto aan je personeel geen eigen vermogen in te leggen, wat zakelijk rijden tot een aantrekkelijke optie maakt. Tevens valt de looptijd van het leasen zelf te bepalen, waardoor je niet direct vast zit aan jarenlange contracten of verplichtingen. Dit is handig wanneer er wisseling in banen speelt binnen de organisatie.

Gemakkelijk aanvragen

Een auto van de zaak is heel gemakkelijk online aan te vragen. Je hoeft hiervoor enkel een formulier ter aanvraag voor in te vullen en binnen enkele dagen zal er een offerte zijn opgesteld. Aan de hand hiervan wordt de juiste auto gekozen en de verdere afspraken geregeld. Je kunt kiezen uit het merk auto, de kleur, het type brandstof dat het verbruikt, de reeds gereden kilometerstand, het bouwjaar, en andere aanvullende bijzonderheden. Zo komt vanzelf een auto naar voren die het meest geschikt zal zijn voor zakelijk rijden en kun je de auto vaak al binnen enkele dagen aangeleverd krijgen. Het leasen van een auto verloopt snel, gemakkelijk en biedt veel aantrekkelijke voordelen voor zowel werkgever als werknemer. De opties zijn divers, dus er zit altijd wel een geschikte auto tussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here