Home Tech Ontdek de nieuwe Samsung telefoons voor zakelijk gebruik

Ontdek de nieuwe Samsung telefoons voor zakelijk gebruik

895
DELEN
Ontdek de nieuwe Samsung telefoons voor zakelijk gebruik

Ben jij toe aan een nieuwe zakelijke telefoon? Misschien is je huidige zakelijke smartphone langzaam geworden, of krijgt hij geen beveiligingsupdates meer. Of je ergert je aan een te beperkte opslagcapaciteit. Wellicht wil je gewoon iets nieuws en beters, dan kan natuurlijk ook gewoon. Het goede nieuws is dat Samsung onlangs zijn nieuwe serie toptoestellen heeft uitgebracht met voor ieder wat wils, namelijk de S21, S21 Plus en S21 Ultra. Ontdek de nieuwe Samsung telefoons voor zakelijk gebruik! Wij bespreken ze met je.

Samsung Galaxy S21

Het meest gunstig geprijsde toestel in de nieuwe reeks is de Samsung Galaxy S21. Het blijft een toestel dat topprestaties levert, met een plat 6,2 inch AMOLED-scherm. De S21 beschikt over een 12 megapixel-hoofdcamera, 12 megapixel-groothoeklens en 64 megapixel-telelens om te zoomen. De camera’s zijn ook in staat om in het donker verrassend goede resultaten te leveren. De Samsung Galaxy S21 is uiteraard klaar voor 5G en draait op Android 11, de meest recente versie van het besturingssysteem. De gloednieuwe vingerafdrukscanner zit onder het scherm is behoorlijk groot en daardoor sneller en accurater. Verder is de Samsung Galaxy S21 waterdicht, waardoor hij niet kapotgaat als je vast komt te zitten in een regenbui. De opslagcapaciteit is ruim met 128 GB, maar als je graag veel kwijt wilt kunnen op je zakelijke telefoon kun je ook voor een variant met 256 GB gaan. De batterij van het toestel is niet enorm, maar is wel snel en draadloos op te laden.

Samsung Galaxy S21 Plus

De Samsung Galaxy S21 Plus is een luxere en grotere variant van de S21. Het scherm is met 6,7 inch een flink stuk groter. Ook de batterijcapaciteit is flink groter dan bij de S21, waardoor de telefoon het langer volhoudt op één volle accu. De camera’s zijn wel hetzelfde als op de ‘gewone’ S21. Wel heeft de S21 Plus Ultra Wide Band, een draadloze verbinding waarmee je veel data over een korte afstand kunt verzenden. In de toekomst biedt dit mogelijkheden om de telefoon daardoor bijvoorbeeld als autosleutel gebruiken. Een aantal automerken heeft hier al ondersteuning voor aangekondigd, zoals Audi, BMW, en Ford. In tegenstelling tot de kunststof achterkant van de S21 heeft de Galaxy S21 Plus een glazen achterkant. De S21 Plus is verkrijgbaar in het zwart, zilver en paars.

Nieuwe Samsung telefoons voor zakelijk gebruik

Samsung Galaxy S21 Ultra

De Samsung Galaxy S21 Ultra is de overtreffende trap en is hét vlaggenschip van deze serie. Het scherm en de accu zijn net een tikje groter dan bij de S21 Plus. Maar in tegenstelling tot bij de andere twee toestellen in deze serie, heeft Samsung de S21 Ultra wél uitgerust met een scherm met gebogen randen. Dat was een populaire feature in vorige edities die om de kosten te drukken in deze serie beperkt is tot de Ultra. De hoofdcamera op de S21 Ultra is maar liefst 108 MP, wat echt gigantisch is en de camera’s in staat stelt om meer detail vast te leggen. De 10x optische zoom is indrukwekkend te noemen en biedt veel creatieve mogelijkheden die je normaal niet op een telefoon tegenkomt. Wil je een S Pen zoals bij de Note-toestellen van Samsung gebruiken, dan kan dat op de S21 Ultra. Zo wordt het de ultieme zakelijke zakcomputer annex telefoon en camera.

In alle gevallen dat er geen nieuwe oplader of oordopjes meegeleverd worden met het toestel. Gooi je oude oplader dus niet zomaar weg, misschien kun je hem nog gebruiken bij je nieuwe zakelijke smartphone!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here