Home Lifestyle Onmisbare accessoires voor jouw thuiskantoor

Onmisbare accessoires voor jouw thuiskantoor

460
DELEN
Onmisbare accessoires voor jouw thuiskantoor

We werken alweer een tijdje vanuit huis. Niet zo gek dus als jij je thuiskantoor inmiddels wel zat bent. Het is daarom de hoogste tijd voor wat kleine aanpassingen om de ruimte weer nieuwe energie te geven. In ons artikel vol tips voor een mooi ingericht thuiskantoor vertelden wij dat je een thuiskantoor compleet maakt met accessoires, zoals bijvoorbeeld een bureaulamp of een leuke plant. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan verder, want wij geven je een aantal tips over onmisbare accessoires in jouw thuiskantoor.

Voldoende opbergmogelijkheden

De belangrijkste accessoires voor jouw thuiskantoor zijn diverse opbergmogelijkheden. Niets is zo vervelend als een ongeorganiseerde werkplek. Zorg er daarom voor dat alles in jouw thuiskantoor een eigen plek heeft. Schaf bijvoorbeeld een kast aan met dichte deuren. Op die manier zie je niet wat er achter de kastdeuren zit en kun je op de plankjes bakken neerzetten die allemaal een eigen bestemming hebben. Heb je geen plek voor een extra kast? Zorg dan dat je de ruimte die je hebt zo goed mogelijk benut. Ook dit kun je doen met bakjes, mappen of opbergers voor onder je bureau. Zo kun je alles uit het zicht opbergen en word je niet onnodig afgeleid.

Veel groen

Planten mogen niet ontbreken in jouw thuiswerkplek. Ze kunnen je productiviteit tot wel 15% verhogen. Planten zorgen namelijk voor rust en helpen je om je beter te concentreren. Daarnaast voegen planten wat kleur toe aan je werkplek. Één plant is al genoeg, maar je kunt met planten alle kanten op. Zo kun je kiezen voor wat kleinere planten op je bureau, een hangplant aan het plafond of een mooie staande plant. Wil je extra kleur tussen al dat groen? Voeg dan wat bloemen toe op je bureau. Vind je het leuk om wat aparte accessoires toe te voegen? Wissel een vaas dan eens af met een lege Bacardi fles of wijnfles. Zo nemen de bloemen niet te veel werkruimte in beslag en creëer je een eigen unieke touch.

Een goede bureaustoel

Een goede bureaustoel

Een goede werkhouding is heel erg belangrijk. Een goede stoel om op te werken zorgt voor veel verandering op jouw thuiswerkplek. Je maakt het namelijk een stuk aangenamer om de hele dag achter je bureau te zitten. Vandaar dat je jezelf gerust kunt trakteren op een fatsoenlijke bureaustoel. Wat belangrijk is bij een bureaustoel, is dat hij niet alleen comfortabel zit, maar ook verstelbaar is. Zo is het belangrijk dat je een bureaustoel op de juiste zithoogte kunt verstellen. Daarbij is de juiste hoek van de rugleuning ook belangrijk. Voor een optimale zithouding is het ook nog van belang dat de armleuningen versteld kunnen worden.

Met deze accessoires kun je nieuwe energie in jouw thuiskantoor brengen en wordt het thuiswerken weer wat leuker. Naast het upgraden van je thuiskantoor door middel van accessoires is het ook belangrijk om elke dag een blokje om te gaan. Vooral met dit lekkere weer is dat heerlijk. Zorg voor genoeg rust tijdens en na een werkdag. Zo behoud je je energie en concentratie en is de kans op een burn-out kleiner. Op naar een nieuwe werkdag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here