Home Tips Online de aandacht op je vestigen, de tips!

Online de aandacht op je vestigen, de tips!

502
DELEN
Online de aandacht op je vestigen, de tips!

Voor ondernemers is het vandaag de dag een must om online zichtbaar te zijn. Een goede website en bijbehorende social media zijn hiervoor belangrijk, maar dit is niet altijd genoeg. Om ervoor te zorgen dat je vindbaar bent én blijft, zijn er meer acties nodig. De één is bekender dan de ander, ook qua kosten lopen deze acties nogal uiteen. Daarom hebben wij op een rijtje gezet wat goede dingen zijn om te doen om jouw online plaatje bij iedereen onder de aandacht te brengen. Iets wat de omzet ongetwijfeld ten goede komt!

Gratis opties

Om je online zichtbaarheid te verbeteren is het meest concrete resultaat vaak je vindbaarheid in Google verbeteren. Hier zijn betaalde maar ook ‘gratis’ opties voor. Of ze echt gratis zijn is maar zeer de vraag, want het kost in ieder geval tijd om dit voor elkaar te krijgen. Acties die goed zijn voor de vindbaarheid in Google zijn het onderhouden van een blog inclusief de juiste zoekwoorden en linkjes op je website. Ook het actief zijn op social media en daar op anderen reageren komt jouw vindbaarheid ten goede. Mocht je nog meer acties willen ondernemen, dan is het goed om een professional in te schakelen. Zij kunnen jou precies van die tips voorzien die jou gaan helpen tot het resultaat wat jij wilt.

Gratis opties

Betaalde opties

Maar minstens zo effectief zijn de betaalde opties waar het gaat om meer vindbaarheid. Het gericht adverteren op bijvoorbeeld kanalen als Youtube en Facebook gaat het aantal kliks richting jouw sites enorm verhogen. Het is hierbij aan te raden ook ‘out of the box’ te denken en gericht op jouw eigen doelgroep. Het je bijvoorbeeld een blog over wonen en lifestyle? Dan is op Pinterest adverteren ook een goed idee. Maar naast dat er betaalde opties zijn, zijn er ook nog manieren om via je eigen site geld te verdienen. Hoe aantrekkelijk klinkt dat? De voordelen van affiliate marketing worden steeds breder bekend. Hiermee link jij aan een webshop of website van een ander bedrijf en krijg je hiervoor een vergoeding als ze daadwerkelijk wat afnemen. Als je er hier ook een paar van implementeert in bijvoorbeeld de blogs op jouw website, geef je dus niet alleen geld uit maar verdien je er ook nog wat aan.

Kortom, een mooie website is stap één maar voor online zichtbaarheid is meer nodig. Investeer in de vindbaarheid van jouw site en voor je het weet sta jij op nummer één in Google!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here