Home Blogs Ondernemer met veel afspraken in de stad? Koop een e-plooifiets!

Ondernemer met veel afspraken in de stad? Koop een e-plooifiets!

1655
DELEN
Elektrische plooifiets

Als je als ondernemer veel afspraken in de stad hebt zit je vaak langer in de auto dan je afspraak daadwerkelijk duurt. Drukte op de wegen, openstaande bruggen, passerende treinen, eenrichtingswegen, noem het maar op, allerlei factoren zorgen voor veel vertraging. Om die tijd efficiënter te kunnen besteden is de elektrische plooifiets een uitkomst! Door de elektrische motor in de fiets fiets je in kortere tijd een langere afstand dan met een ‘gewone’ fiets en kom je niet moe en bezweet op je bestemming aan. En doordat je de fiets kunt plooien is het ideaal om mee te nemen in de bus of trein, of achter in de auto.

De voordelen van de elektrische plooifiets

Tijd is geld, dat zal iedere ondernemen beamen. Sonde dus om tussen de afspraken door aan te schuiven in de ‘files’ in de drukke binnenstad. Door de elektrische plooifiets ben je binnen no time van de ene kant aan de andere kant van de stad, heb je ook nog even frisse lucht gehaald en een goede work out gehad.

Naast de snelheid die de e-bike met zich meebrengt heeft het ook financieel voordeel. Je vermijd benzine- en parkeerkosten, wat vaak maar kleine bedragen zijn en weinig lijkt, maar aan het eind van de maand toch een flinke kostenpost vormen.

Én de elektrische fiets is voordelig voor het milieu. Door de fiets te pakken en de auto te laten staan verminder je het aantal co2-uitstoot aanzienlijk. Wat ook weer goed is voor het imago van je onderneming. Als een zakenrelatie je op de fiets en niet in een dikke Porsche aan ziet komen, ziet hij direct dat je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Dus nog voor dat de afspraak begint, heb je al een streepje voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here