Home Tips Mooie nieuwe bureaus aanschaffen

Mooie nieuwe bureaus aanschaffen

590
DELEN
Mooie nieuwe bureaus aanschaffen

Gaan de bureaus bij jou op kantoor al een poosje mee? En zijn ze dusdanig verouderd dat ze niet fijn meer zijn in gebruik? Dan is het tijd om te investeren in nieuwe bureaus. Een goed bureau levert namelijk een belangrijke bijdrage aan de productiviteit op de werkvloer. Door te investeren in nieuwe bureaus, investeer je dus indirect in betere bedrijfsresultaten.  Welke mooie nieuwe bureaus ga jij voor jouw personeel aanschaffen?

Bureaus in verschillende varianten

Het aanbod bureaus is groot en divers. De bureaus zijn in allerlei verschillende afmetingen te verkrijgen. Of je nu een groot hoekbureau zoekt of een klein compact bureau. Het is er allemaal. Hierdoor is er voor elke kantoorruimte een passend bureau te vinden. Maar de diversiteit van het aanbod bureaus is niet alleen terug te zien in de afmetingen. De bureaus zijn namelijk ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor is er voor iedere kantoorruimte een bureau die past bij de uitstraling van het geheel. Wil je een bureau hebben dat praktisch in gebruik is? Kies dan voor een verstelbaar bureau. Hiermee weet je namelijk zeker dat eenieder comfortabel aan het bureau kan werken.

Werken in een actieve houding

Mensen met een kantoorbaan brengen doorgaans meer uren zittend door dan dat goed voor ze is. Maar dit is nu eenmaal inherent aan een kantoorbaan, toch? Dit was voorheen wel het geval. Maar met de komst van een zit sta bureau is dat niet langer meer zo. Dit bureautype maakt het namelijk mogelijk om ook deels staand te werken. Je kunt het bureau eenvoudig verstellen naar de gewenste hoogte. Hierdoor kun je simpel en snel van houding veranderen. Wil je een notitie schrijven of typen? Dan kun je dit zittend aan je bureau doen. Vind je het fijn om daarna staand een poosje te werken? Dat kan door het bureau in hoogte te verstellen. Dit bureautype maakt het werken in een actieve lichaamshouding dus mogelijk.

Kies ook voor een bijpassende bureaustoel

De mogelijkheid om staand te kunnen werken is heel plezierig. De hele dag zitten is namelijk niet fijn en bovendien slecht voor de gezondheid. Maar een hele dag staan is daarentegen ook weer niet ideaal. Het afwisselen tussen zittend en staand werken is daarom dé uitkomst. Hiervoor is het wel van belang dat je naast een fijn bureau ook een comfortabele bureaustoel hebt. De kwaliteit van de bureaustoel is heel erg belangrijk voor een goede zithouding. Maar in welke stoel heb je een goede zithouding? In een bureaustoel die verstelbaar is. Iedereen is namelijk anders waardoor een verstelbare bureaustoel essentieel is voor een goede houding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here