Home Financieel Met Jorrt wordt boekhouden wel heel eenvoudig

Met Jorrt wordt boekhouden wel heel eenvoudig

1076
DELEN

In 10 minuten per maand je boekhouding doen? Een vooraf klaargezette belastingaangifte is dat mogelijk? Ja dat is mogelijk met Jorrt. Gemaakt door een ondernemer die niet meer aan ondernemen toekwam. Een ideaal programma wat voor 99% geautomatiseerd is en je als ondernemer weer de tijd geeft om te ondernemen en niet al je tijd kwijt bent met boekhouden. Het begint met het koppelen van je zakelijke bankrekening. Op deze manier worden alle bij- en afschrijvingen ingelezen in het systeem. Hoef je dat niet meer handmatig te doen. Je geeft bij de bij- en afschrijvingen aan waar het voor is en het systeem vraagt je om dit te onthouden voor een volgende keer. Dus dit gaat straks ook automatisch.

Van prognose tot handige overzichten

In het systeem worden ook de facturen gemaakt waarin ook Ideal betalingen verwerkt kunnen worden. Betaald je klant te laat dan helpt het programma je dat herinneren. Natuurlijk is het zeer van belang dat je weet hoe de zaken ervoor staan. Met één klik op de knop kun je op het dashboard je overzichten vinden en direct zien waar de knelpunten zitten en waar het goed gaat. Ook krijg je een vergelijking met voorgaande jaren een prognose.

Ook de Btw- en belastingaangiftes

Datgene waar de meeste ondernemers tegen opzien zijn de belastingaangiftes. Ingewikkeld, droge stof, lastig en de angst om het verkeerd te doen. Boekhouden op zijn best. Jorrt zet je de Btw-aangiftes al voor je klaar en controleert deze ook. Even nakijken en met eén druk op de knop is je aangifte verstuurd. Kun jij je weer focussen op andere dingen. Naast de Btw-aangifte moet er natuurlijk ook een belastingaangifte gedaan worden. Ook altijd interessant want we willen niet teveel belasting betalen. Gelukkig denkt Jorrt hier ook over na. Het hele jaar door geeft het programma je fiscaal advies, waardoor je niet te veel betaald.

Scheelt veel tijd

De boekhoudbot haalt elke nacht alle bij- en afschrijvingen op uit de bank en verwerkt ze alvast voor je. Dan is elke dag alles bijgewerkt en hoef je alleen maar dat bij te voegen wat afwijkt va de dagelijkse routine. Zoveel tijd die je ineens over houdt om te investeren in je bedrijf of in je gezin, in jezelf en in hobby’s. Onderneem zoals jij wil met alle tijd voor je bedrijf en voor andere dingen en minder tijd besteden aan boekhouden.

Goed overzicht van kosten en productiviteit

Maar wat als je nu tijdens het boekhouden iets verkeerd invoert? Dan geeft Jorrt een melding en direct een oplossing hoe je dit goed kan invoeren in de boekhouding volgens de regels van de belastingdienst.  Los van deze basis zaken boekhouden kan je in Jorrt ook je urenregistratie bijhouden. Deze wordt ,net als bij het boekhouden, gekoppeld aan een project die je weer koppelt aan een klant. Op deze manier krijg je een overzicht van kosten en productiviteit.

Je kant en klare boekhouding kun je doorsturen naar je accountant of externe boekhouder. Boekhouden was nog nooit zo makkelijk en snel als met Jorrt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here