Home Blogs Wat zijn de meest productieve locaties voor een zakelijke meeting?

Wat zijn de meest productieve locaties voor een zakelijke meeting?

1604
DELEN

Een zakelijke bespreking kun je natuurlijk ‘gewoon’ op kantoor organiseren. Maar in sommige gevallen is het wenselijk om uit te wijken naar een andere locatie. Denk bijvoorbeeld aan een studiemiddag met het personeel. In een andere omgeving met elkaar discussiëren over de toekomst van het bedrijf of over de aanpak van een groot project kan erg inspirerend zijn. In groepjes een stelling uitwerken om de missie en visie van het bedrijf te formuleren, nadenken over een cultuurverandering in de organisatie, het gaat vaak een stuk soepeler op een buitenlocatie.

Een bedrijfsevenement organiseren

Als de zaak 10 jaar bestaat dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Een feestje in de bedrijfskantine is en optie, maar wil je echt een feestelijk tintje aan het jubileum geven dan ga je natuurlijk op zoek naar een inspirerende locatie. Geef de medewerkers het gevoel dat ze bijzonder en waardevol zijn voor het bedrijf en verwen ze bijvoorbeeld met een buffet of met een gezellige borrel met drankjes en hapjes. De locatie waar je voor kiest is natuurlijk afhankelijk van het aantal gasten. Wil je het feest alleen met de medewerkers vieren of worden er ook bestuurders en zakelijke relaties uitgenodigd? De locatie moet voor iedereen makkelijk bereikbaar zijn en er moet genoeg parkeergelegenheid zijn. Met al deze aspecten moet je rekening houden als je de locatie voor het bedrijfsfeest gaat vastleggen. Tijdig reserveren is natuurlijk ook belangrijk. Je wilt niet het risico lopen dat jouw favoriete locatie op de gewenste datum niet meer beschikbaar is.

Een geslaagde bedrijfsmeeting

Wil je een zakelijke bijeenkomst organiseren waar je belangrijke relaties ontvangt? Dan mag er natuurlijk niets misgaan. Wie weet levert de bijeenkomst waardevolle contacten op, misschien zelfs mooie opdrachten. Je wilt je gasten dan ook helemaal in de watten leggen. Dat begint al met het vinden van een exclusieve locatie. Kies deze met zorg. Bespreek de ontvangst van de gasten en de foerage tijdens de meeting tot in detail zodat er niets mis zal gaan. Een geslaagde bijeenkomst zal ervoor zorgen dat de genodigden met een goed gevoel weer vertrekken. Dit zal zeker zijn vruchten afwerpen voor je bedrijf in de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here