Home Blogs Dit zijn de meest effectieve promotionele producten

Dit zijn de meest effectieve promotionele producten

1030
DELEN
Dit zijn de meest effectieve promotionele producten

In een wereld waar bedrijven constant met elkaar concurreren en reclame overal om ons heen te vinden is, kan het moeilijk zijn om je eigen zaak goed en effectief te promoten. Hoe vind je de meeste klanten? Hoe zorg je dat de naam van je bedrijf herkend wordt? Naast gewone reclame, denk folders en posters, kun je promotionele producten te laten printen. Dit kan bijvoorbeeld op B55.nl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hier zijn enkele effectieve opties voor je marketing.

Een slokje promotie

Promotie is belangrijk, maar kan ook leuk zijn als je er slim over nadenkt. Uiteindelijk zijn klanten niet op zoek naar reclame, maar naar een product dat ze goed kunnen gebruiken, zoals bijvoorbeeld een mok of drinkfles. Vooral plastic drinkflessen zijn de laatste tijd erg populair, omdat ze goed zijn voor het milieu en zorgen voor minder afval. Hier kun je, als bedrijf, goed gebruik van maken door er je eigen logo op te laten printen. Voor mokken geldt hetzelfde: elke keer dat de klant een kopje koffie zet, zal hij of zij effectief herinnerd worden aan jouw bedrijf.

Populair en effectief

Als we het dan toch hebben over bruikbare objecten, dan is pennen bedrukken zeker geen slecht idee. Iedereen heeft wel eens een pen nodig, en veel mensen hebben er altijd wel eentje op zak om uit te lenen. Waarschijnlijk is dat ook een van de redenen waarom zoveel bedrijven dit product gebruiken voor hun promotie. Pennen zijn goedkoop, niet te groot, en makkelijk in grote aantallen te bestellen. Hierdoor kun je ze weggeven als visitekaartjes, al zijn ze wel een stuk leuker.

Een product dat de wereld ziet

Net als het geval is met pennen, kan iedereen wel een extra tas gebruiken. Een effectief product voor de promotie van je bedrijf, dus. Bovendien worden tassen vrijwel altijd in het zicht gedragen. Zo zien honderden mensen jouw logo voorbij komen als een van je klanten door de stad loopt met jouw totebag over zijn schouder. Daarnaast zijn er heel veel verschillende soorten tassen waarmee je kunt werken: je kunt gaan voor een goedkope katoenen draagtas, een rugzak, of zelfs een sporttas.

Unieke promotie

Naast bovenstaande veel voorkomende promotionele producten, zijn er nog uniekere manieren om je bedrijf te promoten. Wellicht is dit zelfs nog effectiever, omdat een uniek product ervoor zorgt dat klanten het graag willen hebben en de naam die erop gedrukt staat beter onthouden. Een idee is om je logo te laten printen op een USB stick. Dit kan in een kaart-formaat, zodat de USB zo groot is als een pasje en makkelijk in je portemonnee past, maar ook in een meer traditionele vorm. Hoe dan ook zal dit product sowieso een blijvende indruk maken op je klanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here